SarcasticAnt Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Salut! Sunt interesat de un scripter(pe moment, pe viitor poate chiar o echipa) pentru un proiect long-term care va cuprinde mai multe servere din diferite jocuri, nu doar SA:MP. Proiectul va fi finantat suficient(bugetul va fi acolo pentru a putea plati servere DEDICATE, forum, scripteri, promovari, etc, insa nu va fi exagerat - nu are rost sa pierdem prea multi bani din prima). Am nevoie de un scripter care sa imi poata arata dovezi cu munca lui din trecut si ceea ce stie sa faca pentru a discuta detalii concrete. Chiar daca va fi platit, cum am spus, finantarea serverului va fi SUFICIENTA, dar nu PREA MULTA pentru a asigura sustenabilitatea. Munca va fi platita intotdeauna, inclusiv cu procent echitabil din donatii(daca se ajunge acolo). 1
HONNOR Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Am avut server de Stunt acum 2 ani și consider că știu scripting la un nivel avansat. De asemenea, am cunoștințe și de web development (html, css, php și mysql). Las mailul mai jos în cazul în care vrei să mă contactezi. Mail: [email protected]
MihaiADV Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 Discord: MihaiADV#2297 sau https://mihaiadv.store/ astept mesajul tau Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
Recommended Posts