Jump to content

Sky-Times RPG


IzVaneL

Recommended Posts

Salut, in principiu server-ul Sky-Times s-a deschis pe data de 12/01/2019, este de foarte mult timp acest server, dar a avut foarte multe probleme cu uni de maxim 15 ani care cred si acum ca traiau pe planeta "jupiter", are o istorie si o poveste foarte rea si urata dar pe langa asta si ceva frumos.

Playeri nu sunt foarte multi pentru ca, ca orice server de SA:MP care se deschide, se deschide cu playeri foarte putini, dar cat de curand vom creste usor usor.

Sa va spun ceva legat de functii aici pe server.
Helper-ul este gradul de la care poti avansa in Admin, nu exista asa ceva sa fi promovat in Admin fara sa fi Helper, la noi nu exista asa ceva.                                       Helper-ul nu seia pe pile, cerutul, promovari pe youtube, adusul playerilor si asa mai departe, nu.  Iti trebuiesc niste cerinte obligatori:  Level 3+, activitate pe server, maturitate, incredere si seriozitate.      Cand aplicatile pentru aceasta functie sunt ON, puteti aplica, daca sunt OFF, nu puteti aplica.

Admin-ul nu se promoveaza din prima fara a fi Helper, nu se ia pe adusul playerilor, promovari pe yt etc.

Pentru Leader va trebuie doar level 3+

ATENTIE! Acest server nu baga in seama aceei pitici care intra si spune in fata sau pe report-uri sau orice altceva, vreau teste de admin sau tot felu de chesti.. este exclus asa ceva.

IP server: 188.212.102.203:7777

Server de discord al server-ului:  https://discord.gg/sQEcgqj

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.