Jump to content

VAND GAMEMODE : TOWN VILLAGE ROLE PLAY


Archie.

Recommended Posts

MeHcumz.jpg

Va salut. Eu sunt Archie, fondatorul proiectului respectiv. Town Village Role Play este un server la care s-a efectuat o munca colosala timp de 1 an. Totul pentru a deschide un server bazat pe "viata la tara" in regiunea Red County. Sunt foarte multe lucruri de mentionat si de aratat, pentru ca gamemode-ul si totul in general este destul de complex. Economia si multe altele de ce are nevoie un server ca sa fie deschis este gata facut. Serverul a fost in plina actiune in Beta timp de 1 luna, in care sau reparat majoritatea greselilor observate de Administratie si Jucatori.  Un proiect cu initiativa serioasa in care s-a depus suflet in tot ceea ce a fost realizat. Multe lucruri probabil ca nu vor fi mentionate aici. Totusi mai jos am sa va las o lista cu lucrurile prin care se evidentiaza proiectul. Suntem un proiect care activam si in momentul respectiv. De asta si mentionez: Se vinde proiect actual in momentul de fata cu multe lucruri gata facute deja, nu doar Gamemode.

Pentru mai multe Imagini / Video: Se prezinta totul pe host direct. (serverul ruleaza si in momentul respectiv)

Lucruri ce stau la baza si lucruri prin care se evidentiaza proiectul:

  • Mapping-ul. Lucru pe care a fost pus accent prima data atunci cand a fost inceputa munca asupra serverului. Un intreg orasel din Red County a fost modificat cu multe lucruri noi: Town Hall - Primaria, Ferma si satuc langa orasel. Baruri, cafenele, apartamente, hoteluri si alte locuri publice (cum exterioare, asa si interioare). Deasemenea pentru fiecare factiune in parte a fost facut interior si exterior caracteristic stilului proiectului. Mapping-ul este facut personal de mine: persoana care activeaza in acest domeniu de 2-3 ani. 
  • Lista factiunilor: Sheriff's Department,  Medical Center,  Town News,  The Town Church - biserica din sat,  Archie's Bakery Co. - Companie de Pizzerie. Fiecare factiune este individuala si unica in felul sau atat sistematic cat si vizual.
  • Scripting-ul la fel este un lucru mai evidentiat pentru acest server de roleplay. Sistemele, Textdraw-urile si altele sunt alcatuite de la 0 in mod individual: lucruri ce fac gamemode-ul sa para unul individual fara plagiere si altele.

Grupul proiectului pentru alte detalii,imagini,videouri: https://www.facebook.com/groups/tv.roleplay/

oqqgwmk.png

Demonstrare Video: Putin ce este aratat pe video din tot intregul serverului, dar totusi cred ca ar prinde bine si aceasta demonstrare vizuala.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=DTz4UWWO8Q4

Metoda de plata: Pe cardul bancar. (Mastercard)

Pret: Pretul este negociabil. 

Contact:

Alte detalii:  Town Village Role Play - este un proiect gata facut, cu gamemode-ul nu doar complex ci optimizat, finalizat si adaptat pentru conceptul si ideea serverului.

Pentru toate intrebarile si propunerile, ma puteti gasi pe Facebook, Discord sau chiar aici pe forum.  Va multumesc pentru atentia acordata.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.