RaulGamingHDYTB Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Salut As Dorii daca ar putea sa ma ajute cineva, am un gamemode pe samp si am sistem de roll cu tot ce trebuie dar pe /gps nu imi apare locatie nu imi apare nimik cum as putea sa adaug acolo locatii daca mar putea ajuta cineva va rog
Popa Alexandru Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Salut, cauta in gamemode DIALOG_GPS sau DIALOG_LOCATIONS si vezi acolo cum poti sa faci. Ce gamemode folosesti?
AnDrEyUpS Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 La 04.10.2019 la 10:56, RaulGamingHDYTB a spus: Salut As Dorii daca ar putea sa ma ajute cineva, am un gamemode pe samp si am sistem de roll cu tot ce trebuie dar pe /gps nu imi apare locatie nu imi apare nimik cum as putea sa adaug acolo locatii daca mar putea ajuta cineva va rog Cauta cum a zis si el mai sus si cam asa ar trebui sa arate: ShowPlayerDialog(DIALOG_GPS, DIALOG_STYLE_LIST, "Locations" ",x", "y", "Spin", "Ok", "Close"); dupa ultima aia adaugi si Spin...apoi la case DIALOG_GPS ADAUGI ASTA: Sa zicem ca ai 6 ultimu adaugi asa -> case 7 SetPayerCheckpoint(playerid, x, y, z, Distanta), CP[playerid] = 0; //depinde cum ai tu remove checkpoint.
Recommended Posts