Fashion Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Salutare, am si o intrebare, cand este cel mai bine sa fac update-urile la player stats, in timpul jocului sau cand iese jucatorul?
0 qSorin_ Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Acum 13 minute, Fashion a spus: Salutare, am si o intrebare, cand este cel mai bine sa fac update-urile la player stats, in timpul jocului sau cand iese jucatorul? Prin ce te referi la update-urile la player stats? Adica sa le salvezi in baza de date? daca da, atunci da trebuie sa le salvezi la deconectare Si daca vorbesti de salvarea variabilelor da normal ca in timpul joc !
0 Fashion Posted July 25, 2019 Author Posted July 25, 2019 1 minute ago, [El.Capo] said: Prin ce te referi la update-urile la player stats? Adica sa le salvezi in baza de date? daca da, atunci da trebuie sa le salvezi la deconectare Si daca vorbesti de salvarea variabilelor da normal ca in timpul joc ! la salvarea in baza de date, spre ex banii unui jucator sa ii salvez in db la deconectarea, nu la fiecare /pay sau job
0 qSorin_ Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Acum 4 minute, Fashion a spus: la salvarea in baza de date, spre ex banii unui jucator sa ii salvez in db la deconectarea, nu la fiecare /pay sau job Normal ca nu in joc, asa iti umplii gamemode-ul de salvari in baza , salveti tot in baza de date la deconectare 1
0 Fashion Posted July 25, 2019 Author Posted July 25, 2019 Just now, [El.Capo] said: Normal ca nu in joc, asa iti umplii gamemode-ul de salvari in baza , salveti tot in baza de date la deconectare merci, asa am si facut, dar voiam sa mai aud niste pareri.
0 qSorin_ Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Acum 3 minute, Fashion a spus: merci, asa am si facut, dar voiam sa mai aud niste pareri. Sau ai putea face o functia ceva gen UpdateVarDB(playerid, const var[], varAmount) { new string[128]; mysql_format(yourSQL, string, sizeof(string), "UPDATE `users` SET `%s`='%d' WHERE `ID`='%d'", var, varAmount, PlayerInfo[playerid][pSQLID]); mysql_query(SQL, string); return true; } Ex: UpdateVarDB(playerid, "Money", PlayerInfo[playerid][pMoney] Eu cred ca e de folos si functia asta !
0 Fashion Posted July 25, 2019 Author Posted July 25, 2019 1 minute ago, [El.Capo] said: Sau ai putea face o functia ceva gen UpdateVarDB(playerid, const var[], varAmount) { new string[128]; mysql_format(yourSQL, string, sizeof(string), "UPDATE `users` SET `%s`='%d' WHERE `ID`='%d'", var, varAmount, PlayerInfo[playerid][pSQLID]); mysql_query(SQL, string); return true; } Ex: UpdateVarDB(playerid, "Money", PlayerInfo[playerid][pMoney] Eu cred ca e de folos si functia asta ! switch(type) { case pIP: { mysql_format(handle, gQuery, sizeof(gQuery), "UPDATE `users` SET `IP`='%d' WHERE `Name`='%s'", PlayerInfo[playerid][pIP], GetName(playerid)); mysql_query(handle, gQuery); } } eu am asa si la fiecare variabila
0 qSorin_ Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Acum 2 minute, Fashion a spus: switch(type) { case pIP: { mysql_format(handle, gQuery, sizeof(gQuery), "UPDATE `users` SET `IP`='%d' WHERE `Name`='%s'", PlayerInfo[playerid][pIP], GetName(playerid)); mysql_query(handle, gQuery); } } eu am asa si la fiecare variabila function Update(playerid, type) e invechita si fara de folos (adica e de folos dar nu cred ca mai o foloseste nimeni)
Question
Fashion
Salutare, am si o intrebare, cand este cel mai bine sa fac update-urile la player stats, in timpul jocului sau cand iese jucatorul?
8 answers to this question
Recommended Posts