Avalon1300 Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 (edited) Salut am nevoie de un sistem de raport dor pentru factiunile de PD LSPD FBI NG LVPD - Gen sa fie Wanted 0/0 Tickete 0/0 permise 0/0 droguri confiscate 0/0 - va multumesc mult daca ma puteti ajuta - si va mai rog ceva poate fii o comanda pentru admin level 4 exemplu /setraportpd - si o comanda care sa le reseteze de la 0 gen daca este la wanted 30/60 un admin sa dea /resetraportpd si toate pd-urile au raport de la 0 mersi mult cine ma ajuta sunt disperat Edited June 12, 2019 by Avalon1300
1 qSorin_ Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Chiar acum, Avalon1300 a spus: Salut am nevoie de un sistem de raport dor pentru factiunile de PD LSPD FBI NG LVPD - Gen sa fie Wanted 0/0 Tickete 0/0 permise 0/0 droguri confiscate 0/0 - va multumesc mult daca ma puteti ajuta Stii ca doar nimeni nu o sa iti dea mura-n gura ! Ai putea face si tu un sistem de la 0 sau te inspiri de pe alte gm-uri !
1 qSorin_ Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Chiar acum, Avalon1300 a spus: v-am pus gamemode-ul care il detin eu pe un link de download https://www94.zippyshare.com/v/HoEljoFk/file.html - poate va ajuta mai mult asa Imediat verific ! 1
0 Avalon1300 Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Acum 1 minut, [El.Capo] a spus: Stii ca doar nimeni nu o sa iti dea mura-n gura ! Ai putea face si tu un sistem de la 0 sau te inspiri de pe alte gm-uri ! pai, degeaba cu scripingul stau 0% si daca tot ma inspir din intr-un gamemode sau copiez din el tot nu imi iese full erori
0 qSorin_ Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Chiar acum, Avalon1300 a spus: pai, degeaba cu scripingul stau 0% si daca tot ma inspir din intr-un gamemode sau copiez din el tot nu imi iese full erori Si tu pentru ce gamemode vrei acest sistem?
0 Avalon1300 Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Acum 14 minute, [El.Capo] a spus: Si tu pentru ce gamemode vrei acest sistem? detin un gamemode de pe net hostat ma ajutati daca asa sa til dau?
0 Avalon1300 Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 v-am pus gamemode-ul care il detin eu pe un link de download https://www94.zippyshare.com/v/HoEljoFk/file.html - poate va ajuta mai mult asa
0 Avalon1300 Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Acum 1 minut, [El.Capo] a spus: Imediat verific ! daca ma poti ajuta lasa-mi pm cu sistemul si unde sa pun toate cele
0 qSorin_ Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 (edited) Chiar acum, Avalon1300 a spus: v-am pus gamemode-ul care il detin eu pe un link de download https://www94.zippyshare.com/v/HoEljoFk/file.html - poate va ajuta mai mult asa Am verificat si vad ca scriptul e din anii 90 si e cam greu sa faci un sistem de raport de ce nu incerci un BigZone , Burned sau SaintsNetwork! Edited June 12, 2019 by [El.Capo]
0 Avalon1300 Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Acum 1 minut, [El.Capo] a spus: Am verificat si vad ca scriptul e din anii 90 si e cam greu sa faci un sistem de raport de ce nu incerci un BigZone , Burned sau SaintsNetwork! -chiar daca schimb gamemode-ul tot nu stiu sa fac o data mi-am dat cu parerea despre BigZone - deci ma poti ajuta constant cat poti
0 Avalon1300 Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 eu nu doresc sistem de raport pentru toate factiunile dor pentru pd-uri
0 qSorin_ Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 (edited) Chiar acum, Avalon1300 a spus: eu nu doresc sistem de raport pentru toate factiunile dor pentru pd-uri Da stiu ca doar pentru pd dar e greu pentru ca e script foarte vehici nush de unde l-ai luat dar nu cred ca ii bun pentru un incepator Edited June 12, 2019 by [El.Capo] 1
0 Avalon1300 Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Acum 2 minute, [El.Capo] a spus: Da stiu ca doar pentru pd dar e greu pentru ca e script foarte vehici nush de unde l-ai luat lar nu cred ca ii bun pentru un incepator pai, daca incep pe gamemode-ul BigZone ar fii mai usor? pentru mine? chiar daca sunt cu scripingul 0%
0 qSorin_ Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Chiar acum, Avalon1300 a spus: pai, daca incep pe gamemode-ul BigZone ar fii mai usor? pentru mine? chiar daca sunt cu scripingul 0% Dar a fii ok pe BigZone acolo am invatat cat de cat scriptingu Daca vrei te mai ajut la problema pe care le ai !
0 Avalon1300 Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 pe gamemode-ul bigzone Iti mai usor sa faci? sistemul
0 qSorin_ Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Chiar acum, Avalon1300 a spus: pe gamemode-ul bigzone Iti mai usor sa faci? sistemul pai pe BigZone are deja sistemul
0 Avalon1300 Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Chiar acum, [El.Capo] a spus: pai pe BigZone are deja sistemul da-mi link de la gamemode pe care l-ai avut tu
0 qSorin_ Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Chiar acum, Avalon1300 a spus: da-mi link de la gamemode pe care l-ai avut tu Poti cauta si tu pe net eu scriptez pe un gm de la 0 si pe un gm Burned
0 qSorin_ Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Chiar acum, Avalon1300 a spus: hai privat ca facem chat mare aici ok
0 Iulian1337 Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 enum yourdata { banuri, kickuri } new player[MAX_PLAYERS][yourdata]; enum raportsys { maxbans, maxkicks, raportulpeziuadeazi } new raport[raportsys]; // cmd /ban if(player[playerid][banuri] == raport[maxbans]) return true; // raport complet else player[playerid][banuri]++; // raport incomplet // cmd /kick if(player[playerid][kickuri] == raport[maxkicks]) return true; // raport complet else player[playerid][kickuri]++; // raport incomplet stock calculateraport() // calculeaza raport (from db) { new total = 0; total = (raport[maxbans] + raport[maxkicks]); return total; } stock calculateplayerraport(playerid) // calculeaza raport (player account) { new total = 0; total = (player[playerid][banuri] + player[playerid][banuri]); return total; } CMD:raport(playerid) { new String[1024]; //++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ format(String, sizeof(String), "Raport System\n\ Bans: %d/%d\n\ Kicks: %d/%d\n\ Total raport (Check Raport): %d/%d", player[playerid][kickuri], raport[maxkicks], player[playerid][kickuri], raport[maxkicks], calculateraport(playerid), calculateraport()); ShowPlayerDialog(playerid, 0, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Raport System", String, "Close", ""); return true; } descurca-te eu ti-am facut ce trebuia.
0 Blind[.] Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 1 hour ago, Iulian1337 said: enum yourdata { banuri, kickuri } new player[MAX_PLAYERS][yourdata]; enum raportsys { maxbans, maxkicks, raportulpeziuadeazi } new raport[raportsys]; // cmd /ban if(player[playerid][banuri] == raport[maxbans]) return true; // raport complet else player[playerid][banuri]++; // raport incomplet // cmd /kick if(player[playerid][kickuri] == raport[maxkicks]) return true; // raport complet else player[playerid][kickuri]++; // raport incomplet stock calculateraport() // calculeaza raport (from db) { new total = 0; total = (raport[maxbans] + raport[maxkicks]); return total; } stock calculateplayerraport(playerid) // calculeaza raport (player account) { new total = 0; total = (player[playerid][banuri] + player[playerid][banuri]); return total; } CMD:raport(playerid) { new String[1024]; //++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ format(String, sizeof(String), "Raport System\n\ Bans: %d/%d\n\ Kicks: %d/%d\n\ Total raport (Check Raport): %d/%d", player[playerid][kickuri], raport[maxkicks], player[playerid][kickuri], raport[maxkicks], calculateraport(playerid), calculateraport()); ShowPlayerDialog(playerid, 0, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Raport System", String, "Close", ""); return true; } descurca-te eu ti-am facut ce trebuia. Ce plm e asta ma :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Question
Avalon1300
Salut am nevoie de un sistem de raport dor pentru factiunile de PD LSPD FBI NG LVPD
- Gen sa fie
Wanted 0/0
Tickete 0/0
permise 0/0
droguri confiscate 0/0
- va multumesc mult daca ma puteti ajuta
- si va mai rog ceva poate fii o comanda pentru admin level 4 exemplu /setraportpd
- si o comanda care sa le reseteze de la 0 gen daca este la wanted 30/60 un admin sa dea /resetraportpd si toate pd-urile au raport de la 0
mersi mult cine ma ajuta sunt disperat
Edited by Avalon130021 answers to this question
Recommended Posts