Flyer-Satyr Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 imi spuneti si mie la ce ajuta ZCMD ? sau DCMD ..la procesarea comenzilor mai rapid sau... ?scuze de intrebareamea stupida :|
Guest PlayON Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ZCMD - Proceseaza mai repede datele, nu foloseste deloc sistemu de comparare a strngurilor, cea ce se foloseste in vechie metoda (strcmp).DCMD - Este cu mult mai slab decat ZCMD deoarece foloseste strcmp pentru a compara ce ai inserat tu cu celalat string prestabilit din script.DCMD a fost creat pentru parametrii, adica pentru parametrul "params[ ]"
Flyer-Satyr Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 aha , deci zcmd este cel mai bun procesor de comenzi ? adica nu se maif ace lagg ca pe vechiul strcmp[care il folosesc] cum pot sa il folosesc si eu ? pe un GM ..adica , necesita sa schimb ceva la fiecare comanda? sau doar pun plugin'u si gata..?
Guest PlayON Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 aha , deci zcmd este cel mai bun procesor de comenzi ? adica nu se maif ace lagg ca pe vechiul strcmp[care il folosesc] cum pot sa il folosesc si eu ? pe un GM ..adica , necesita sa schimb ceva la fiecare comanda? sau doar pun plugin'u si gata..?Clar ca esti \0! (zero barat) cu zcmd...Invata din topicul lui ZeeX
Question
Flyer-Satyr
imi spuneti si mie la ce ajuta ZCMD ? sau DCMD ..
la procesarea comenzilor mai rapid sau... ?
scuze de intrebareamea stupida :|
3 answers to this question
Recommended Posts