Hoppe Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Pana acum mi-a mers dar am bagat azi job-ul "Gropar" pe server si de atunci nu imi mai merge panelul , imi da eroarea asta "SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused" Ar fi din cauza job-ului , nu l-am bagat si in panel acel job CER AJUTOR CAT MAI REPEDE
0 ASGOOD Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 JOb-ul trebuie adaugat si in baza de date daca ai job-uri dinamice si in panel trb modificata limita de job-uri inclusiv cele ce vor aparea.() asgood.ro
0 Hoppe Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 (edited) Am sters acest job si tot degeaba , tot aceasta eroare da .. Si imi poti spune cum modific limita de job-uri ? Edited March 7, 2019 by Hoppe
0 LucaAdv. Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 poate nu este bine conectat panel-ul (NU MA STIU PHP nu ma judecati !) GameMode Edited: gamemode Servicii Scripting: Contact: Email: [email protected] Discord: LucaAdv // LHS#9084
0 Hoppe Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Este conectat bine , imi mergea pana sa bag in baza de date un job , dar l-am sters acel job si tot nu-mi merge...
0 testX Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 "SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused" Verifica conexiunea
Question
Hoppe
Pana acum mi-a mers dar am bagat azi job-ul "Gropar" pe server si de atunci nu imi mai merge panelul , imi da eroarea asta "SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused"
Ar fi din cauza job-ului , nu l-am bagat si in panel acel job
CER AJUTOR CAT MAI REPEDE
7 answers to this question
Recommended Posts