Jump to content
  • 0

Question

Posted

ba am adaugat o coamnda beneficii si cad dau pe server ma lasa sa dau de cate ori vreau! dar am pus verificarea poate nu am facut bine in baza!

Comanda:

}
CMD:beneficii(playerid, params[]) {
	if(PlayerInfo[playerid][pYT] == 0) return SCM(playerid, -1, "Nu esti {000000}You{ff0000}Tuber{FFFFFF}!");
	if(PlayerInfo[playerid][pBeneficii] == 1) return SCM(playerid, -1, "Ai luat deja aceste beneficii!");
	GivePlayerMoney(playerid, 20000000);
	Update(playerid, pCashx);
	PlayerInfo[playerid][pPremiumPoints] += 30;
	Update(playerid, pPremiumPointsx);	
	PlayerInfo[playerid][pLevel]++;
	Update(playerid, pLevelx);
	SetPlayerScore(playerid, PlayerInfo[playerid][pLevel]);
	Update(playerid, pBeneficiix);
	SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "{b70000}Bonus: {FFFFFF}Ai primit {00a521}20,000,000$ {ffb407}30 Puncte Premium {FFFFFF}si {b70000}level up {FFFFFF}ca bonus.");
	return 1;
}

Si in systmes am adaugat:
#define pBeneficiix

si

case pBeneficiix: format(var, sizeof(var), "UPDATE `users` SET `Beneficii`='%d' WHERE `ID`='%d'",PlayerInfo[playerid][pBeneficii], PlayerInfo[playerid][pSQLID]);

Screenshot_1.png

3 answers to this question

Recommended Posts

• 1
Posted
33 minutes ago, caltabos said:

ba am adaugat o coamnda beneficii si cad dau pe server ma lasa sa dau de cate ori vreau! dar am pus verificarea poate nu am facut bine in baza!

pai tu vrei sa faci update, dar trebuie sa ii spui si ce sa updateze, asa va ramane valoare initiala care va fi incarcata din nou, trebuie sa pui 

PlayerInfo[playerid][pBeneficii] =1 ;

si cred ca ar fi bine sa vezi daca le si incarci din baza de date in momentul conectarii, sa nu te trezesti ca ai adaugat mai multe chestii si nu se salveaza ;)

• Upvote 1
  • 0
Posted
Acum 3 ore, Ionut_WS a spus:

pai tu vrei sa faci update, dar trebuie sa ii spui si ce sa updateze, asa va ramane valoare initiala care va fi incarcata din nou, trebuie sa pui 

PlayerInfo[playerid][pBeneficii] =1 ;

si cred ca ar fi bine sa vezi daca le si incarci din baza de date in momentul conectarii, sa nu te trezesti ca ai adaugat mai multe chestii si nu se salveaza ;)

am pus   la on playerlogin          mysql_fetch_field_row(result,"Beneficii"); PlayerInfo[playerid][pBeneficii] = strval( result );

• 0
Posted (edited)
42 minutes ago, caltabos said:

am pus   la on playerlogin          mysql_fetch_field_row(result,"Beneficii"); PlayerInfo[playerid][pBeneficii] = strval( result );

Nu conteaza, pune si in comanda PlayerInfo[playerid][pBeneficii] = 1; 

de preferat deasupra acestei linii: 

Update(playerid, pBeneficiix);
Edited by ASGOOD

asgood.ro