Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut caut scripter , pentru un server de samp am Forum.ro server .ro firma mea de Hosting , forumul este gata și 40%populat vreau sa deschid ceva de mare perioada vom începe cu 150 sloturi și ne vom extinde dacă va fi cazul , am gamemod doar am nevoie de un scripter sa creeze comenzi sisteme etc aștept și mesaje wapp 0765903898

Posted

Nimeni nu iti va lucra in propriul gamemode ( Gamemode-ul pe care il ai tu )...

P.S - Ma refer la scripterii normali.

• Like 1
Posted
Acum 10 minute, Flint331 a spus:

Nimeni nu iti va lucra in propriul gamemode ( Gamemode-ul pe care il ai tu )...

P.S - Ma refer la scripterii normali.

Exact, adica un scripter are o gramada de ore pierdute pentru rezolvarea bugurilor pe gamemode-ul sau, adaugarea unor sisteme noi sau pentru optimizarea acestuia. 

Posted
1 hour ago, Flaviu11 said:

Exact, adica un scripter are o gramada de ore pierdute pentru rezolvarea bugurilor pe gamemode-ul sau, adaugarea unor sisteme noi sau pentru optimizarea acestuia. 

Mare Scripter :))))))))))))))))))))))

Download gamemode de la 0:

gamemode de la 0

instagram: 

@instauzzi25

Posted
1 hour ago, damy5921 said:

nu neaparat daca au ei gm e si mai ok

Pm pe Discord daca ai nevoie - Flint#5234

Posted
La 19.02.2019 la 22:50, Flint331 a spus:

Pm pe Discord daca ai nevoie - Flint#5234

Ca sa inteleg,zici ca pe alt GM nimeni nu va lucra doar pe al sau si acum tu trimiti discord pentru a munci,ce logica ai frate?

• Haha 1
Posted

Pai eu i-am zis sa-mi dea PM pe Discord dupa ce el mi-a raspuns asa "nu neaparat daca au ei gm e si mai ok " Deci asta inseamna ca scripter-ul poate veni cu gm-ul personal sau cel in care a lucrat cel mai mult.