FeVosFeR Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Salut! Cum as putea face un sistem, cum au cei de la OG-Times cu OG-CODE. Gen cand dau /code scriu codul care este salvat in baza de date ai imi da premiul care l-am setat din baza de date. Sau daca este implementat intr-un GM imi puteti da link-ul pentru a "fura" sistemul? :))) Mi se pare foarte interesant.Multumesc anticipat.
ASGOOD Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Nu se cer scripturi, incearca tu sa-l faci, daca ii erori ne anunti. asgood.ro
KB.HERO Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 9 minutes ago, ASGOOD said: Nu se cer scripturi, incearca tu sa-l faci, daca ii erori ne anunti. Dati un exemplu dupa care sa-se orienteze sa faca sistemul ala care doreste el 1 Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
nobilzeusAdv Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Poti face o comanda prin care sa adaugi coduri in baza de date + premiul. apoi sa faci o comanda prin care sa selectezi codul introdus de tine din baza, si daca este corect sa dai premiul jucatorului.
Recommended Posts