Guest ChiNeZu Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 As vrea sa schimb si eu pickup de la Bank / LSPD cum fac ... ?
0 Guest ChiNeZu Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 As vrea sa schimb si eu pickup de la Bank / LSPD cum fac ... ? Si daca se poate sa imi dati si mie un site cu ID-urile obiectelor :D
0 Administrator -=[Vyorel]=- Posted April 13, 2009 Administrator Posted April 13, 2009 Si daca se poate sa imi dati si mie un site cu ID-urile obiectelor 1. Nu mai face dublu post. Data viitoare Ban.2. Pur si simplu ii schimbi ID-ul.3. Intra aici ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
0 Guest farse Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 1. Te rog nu fa dublu post2.Sa schimbi lacatia pickupului sauId pickupului?Daca IDul,Cauta in GM CreatePickup care la urma sa se termine in //bank sau //lspd bank sau cam asa ceva,speram sa fie denumit...Pentru a schimba Idul ai Aici linkul in care vezi IDul pickupului.Ca sa stii care e "locul Idului " uite:(model,type,Float:X,Float:Y,Float:Z) (sau dai click aici3.Lista de obiecte? bine:Dai un clickPS:Alta data foloseste butonul Edit
0 Guest ChiNeZu Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Multumesc mult farse dar site-ul cu objects speram sa fie si poza panga id ca sunt cam incepator :P
0 Administrator -=[Vyorel]=- Posted April 13, 2009 Administrator Posted April 13, 2009 dar site-ul cu objects speram sa fie si poza panga id ca sunt cam incepator Pun eu la mine pe host la site wikipedia. Si fac in gen wiki.sa-mp.com dar in limba romana. Voi pune si poze la fiecare obiect/pickup Dar dureaza pana cand va fi gata. ;) ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
0 Guest ChiNeZu Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Dami te rog un pm cu id-ul tau de mess ( nu te disper credema nu sunt dala )
0 Administrator -=[Vyorel]=- Posted April 13, 2009 Administrator Posted April 13, 2009 Dami te rog un pm cu id-ul tau de mess ( nu te disper credema nu sunt dala )Nu. Postezi aici. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
Guest ChiNeZu
As vrea sa schimb si eu pickup de la Bank / LSPD cum fac ... ?
7 answers to this question
Recommended Posts