mastergold64 Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Fratilor am implementat si eu sistemul de apartamente pe un gm si problema e ca nu am liftul. Apartamentele se afla la plaja ls ma poate ajuta cineva ? Nici pe net nu gasesc filterscriptul :(
0 Seby Ioan Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Salut, descarca server de samp dupa care ia cheestile alea din filterscript ls_beachside si punele in filterscript in folder-ul cu sv-ul tau dupa care intra in server.cfg si scrie filterscript ls_beachside SA:MP-ul nu inseamna pixeli, inseamna distractie!
0 Depressive_ Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Acum 22 ore, mastergold64 a spus: Fratilor am implementat si eu sistemul de apartamente pe un gm si problema e ca nu am liftul. Apartamentele se afla la plaja ls ma poate ajuta cineva ? Nici pe net nu gasesc filterscriptul Descarca de pe net serverul de samp cel default si gasestu in filterscripts 2 fisiere si anume ls_beachside si ls_elevator le iei cu tot cu fisierele .amx si le urci in gm-ul tau tot in aceiasi locatie
0 I O B I T Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 uite aici sistemul de lift : https://www36.zippyshare.com/v/BPIbpGEO/file.html
Question
mastergold64
Fratilor am implementat si eu sistemul de apartamente pe un gm si problema e ca nu am liftul. Apartamentele se afla la plaja ls ma poate ajuta cineva ? Nici pe net nu gasesc filterscriptul :(
5 answers to this question
Recommended Posts