Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted

Salutare! Am si eu nevoie de un UserPanel compatibil cu Gamemode-ul P-Zone sau un Panel care sa fie cat de cat simplu, nu neaparat cu multe functii si cineva care ma poate ajuta la montarea acestuia? Raman dator cu un paysafe ;) 

+Eu am luat cateva paneluri (2 -> 6), dar niciunul nu este bun, adica imi da errori si imi apare doar titlul de la ele, si partea din stanga  gen Factiuni, Case, Bizz-uri dar nu pot da click pe niciuna.

Posted (edited)

As vrea un panel gen asta sau putin mai complex, gen sa scrie cate case sunt pe server, cate bizz-uri, factiunile si reclamatiile dar sa imi oferiti putin ajutor sau explicatii, in cazul erorilor! 

Multumesc anticipat! ❤️image.thumb.png.913be87d8c6a0c9781a891b2fe3a397f.png

Edited by Kalvin
Posted

Cand ai luat panelul nu ai avut in el si un fisier .sql? pune-l pe phpmyadmin si ce scrie acolo sa fie corect si la .sql folosit la gm-ul tau, dar ai grija daca schimbi ca de exeplu, tabelul user si tu il schimbi in users atunci trebuie sa schimbi si uptate-ul facut de gm

• Upvote 1

Ares4  =(