Noni12 Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Scripter Am ceva experienta in Pawno, cei ce sunt interesati sa facem un server RPG sunt dispus la GM sa ma ocup, salariu pe luna 50 de lei negociabil. Multumesc si o zi buna! 1
KB.HERO Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 (edited) 29 minutes ago, Noni12 said: Scripter Am ceva experienta in Pawno, cei ce sunt interesati sa facem un server RPG sunt dispus la GM sa ma ocup, salariu pe luna 50 de lei negociabil. Multumesc si o zi buna! Am ceva, :D trebuie sa ai 2-3 ani ca sa lucrezi in limbajul pawn Edited October 30, 2018 by KB.HERO Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Kiran Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Acum 37 minute, Noni12 a spus: Scripter Am ceva experienta in Pawno, cei ce sunt interesati sa facem un server RPG sunt dispus la GM sa ma ocup, salariu pe luna 50 de lei negociabil. Multumesc si o zi buna! Domnu' ... fara suparare, dar unii nu dau nici macar 5 $ pe un host si tu ceri 10 euro? sa nu mai zic de partea cu playerii, si cel mai probabil, te vei certa cu fondatorul, sau mai bine zis, ala cu bani, si o sa banezi, dai gm-ul etc, dar daca tu zici xD Ares4 =(
Recommended Posts