Boby Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Salut.. cum schimb si eu spawn la masinile de la ds adk sa le schimb sa se de spawn in alta parte ? pe gm Burned ?
0 qSorin_ Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Ai in gamemode Float: DealerCarPos si Float: DealerCarPos1 si modifici tu coordonatele ! +1 Daca te-am ajutat !
0 eltAndrei Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 (edited) Eu zic sa postezi aici comanda prin care cumperi masinile "/buycar" sau "/buyveh", iar apoi sa dai si dialogul prin care se spawneaza masina. De ex cand cumperi o masina pe server iti apare un mesaj in chat prin functia SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Ai cumparat cu succes aceasta masina"); sau ceva de genul trebuie sa fie. Si ne trimiti de acolo sa stim exact. Asa tu daca spui GM Burned nu sta lumea sa descarce gm-ul ca sa-ti explice. Postezi aici si o sa iti explic foarte clar, mult succes! Edited October 22, 2018 by eltAndrei SKINS SYSTEM BY ELTANDREI >> CLICK << DMV SYSTEM BY ELTANDREI >> CLICK << (!)SERVER DISCORD: https://discord.gg/8Hwd8EF
Question
Boby
Salut.. cum schimb si eu spawn la masinile de la ds adk sa le schimb sa se de spawn in alta parte ? pe gm Burned ?
2 answers to this question
Recommended Posts