Aprecate Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 (edited) Salut! Cand se compileaza gamemode-ul meu,in casuta aia in care ar trebuii sa fie erorile,nu apare nimic,nici macar mesajul care arata ca s-a compilat bine(nu primesc crash) iar .amx-ul are 0KB,cum pot rezolva asta? Edited October 14, 2018 by Aprecate
0 skillzw0w Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 verifica include-uri si fisierele din folderul "pawno"
0 Aprecate Posted October 14, 2018 Author Posted October 14, 2018 6 minutes ago, SkillZ_IT. said: verifica include-uri si fisierele din folderul "pawno" Am verificat,le am pe toate,dar nu merge.
0 Kiran Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 ai ceva in .pwn ce nu se pupa, am pățit si eu, dar nu m-a interesat sa o si rezolv Ares4 =(
0 Banditul Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Cum a zis si Kiran, ai o greseala in pwn O chestie ar fi sa folosesti: https://github.com/pawn-lang/compiler/releases care are anumite fix-uri fata de pawnc care vine la pachet cu samp normal
Question
Aprecate
Salut!
Cand se compileaza gamemode-ul meu,in casuta aia in care ar trebuii sa fie erorile,nu apare nimic,nici macar mesajul care arata ca s-a compilat bine(nu primesc crash) iar .amx-ul are 0KB,cum pot rezolva asta?

Edited by Aprecate4 answers to this question
Recommended Posts