iReaLx Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Salutare, as vrea sa mut un sistem de clan + spray de pe un gm pe altul, ce sistem imi recomandati? Adica de pe ce GM sa -l iau? Unul no bugs...
Arabu Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Din cate stiu pe burned gasesti asa ceva , dar nu stiu daca are bug-uri sau nu ! YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Respectă și vei fi respectat !
iReaLx Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 1 hour ago, Marlboro said: Din cate stiu pe burned gasesti asa ceva , dar nu stiu daca are bug-uri sau nu ! Cel de oe thug ai idee daca e bun ?
skillzw0w Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Decat sa pui din gm in gm mai bine incerci sa te uiti la cum este partea de cod si incerci sa il faci de la 0, pararea mea.
MihaiADV Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Acum 4 ore, iReaLx a spus: Cel de oe thug ai idee daca e bun ? ala de pe thug e mai complicat. Daca e poti lua de pe Burned ca nu are buguri sau cv sau poti face de la 0 Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
Recommended Posts