Gutza Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Salut unde gasesc serverul ala special de facut textdraw sau cum pot introduce tde pe un server si de ce server am nevoie.Imi trebuie un tutorial ca nu ma descurc prea bine.
Mister Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Salut, ce se afla in folderul san andreas vei pune in fodlerul unde ai instalat san andreasul/ models/ txd sau ce sub foldere sunt acolo, apoi deschizi folderul samp 03e server unde vei lucra la textdrawuri. iar folderul sourcecode nu ai treaba cu el. iPLEOMAXs TextDraw Editor (All).rar momentan iar si din nou siteul wiki si forum al samp.com a picat, deci nu ai de unde sa il mai iei pana revine. Arhiva o aveam eu in pc __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Gutza Posted September 19, 2018 Author Posted September 19, 2018 Acum 6 minute, Mister a spus: Salut, ce se afla in folderul san andreas vei pune in fodlerul unde ai instalat san andreasul/ models/ txd sau ce sub foldere sunt acolo, apoi deschizi folderul samp 03e server unde vei lucra la textdrawuri. iar folderul sourcecode nu ai treaba cu el. iPLEOMAXs TextDraw Editor (All).rar momentan iar si din nou siteul wiki si forum al samp.com a picat, deci nu ai de unde sa il mai iei pana revine. Arhiva o aveam eu in pc Trebuie sa am GTA-ul instalat sau merge si luat de pe o Arhiva
Mister Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Nu stiu, incearca teoretic da __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Sonikss Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 1 hour ago, Gutza said: Salut unde gasesc serverul ala special de facut textdraw sau cum pot introduce tde pe un server si de ce server am nevoie.Imi trebuie un tutorial ca nu ma descurc prea bine. Daca te referi la un textdraw de pe server ai un tutorial aici pe intelesul tuturor:
Recommended Posts