Alexandrew Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Panel compatibil Burned Dovada: https://imgur.com/a/27b3TJc si pentru fisiere: https://imgur.com/a/RhXKrwF Pret: 10 euro paypal (eu zic ca merita). Detalii de contact: Discord: know#7239Inainte de orice comentariu vreau sa preciez ca panelul nu este creat de mine, este un bigzone editat de catre mine si facut compatibil pentru gamemode-ul burned, am 'rezolvat' vulnerabilitatile (nu era foarte greu). Daca esti interesat dai reply, daca vrei sa ma injuri da-mi add pe discord. 1
Reset Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 L-ai facut doar compatibil, restu nu ai facut nimic, tot ce este in poza este pe net, si nu cred ca este 10 euro sa faci un panel compatibil cu un gamemode, deci, mai bine dai delete la topic si da-ti delete la system32. 1 mai tare e bigzone
TibiFCP1924 Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Exact ce spune RebornAdv..l-ai făcut compatibil doar. 1
Kiran Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Eu zic ca merita 10 euro, pt ca unii copilasi habar nu au ce e ala index.php =))) 1 Ares4 =(
Alexandrew Posted September 17, 2018 Author Posted September 17, 2018 La 15.09.2018 la 12:00, RebornAdv a spus: L-ai facut doar compatibil, restu nu ai facut nimic, tot ce este in poza este pe net, si nu cred ca este 10 euro sa faci un panel compatibil cu un gamemode, deci, mai bine dai delete la topic si da-ti delete la system32. daca e asa cum spui tu, vreau si eu sa vad unde gasesti tu panelul asta pe net, dar fix asa, identic 100%, cu functiile toate de acolo, vulnerabiltatile rezolvate si compatibilitate cu burned. astept, apoi o sa fac ce mi-ai propus.
Andrei24984 Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 Salut! Mai este valabil? Accepti si paysafecard ?
Reset Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 On 9/17/2018 at 6:12 PM, Alexandrew said: daca e asa cum spui tu, vreau si eu sa vad unde gasesti tu panelul asta pe net, dar fix asa, identic 100%, cu functiile toate de acolo, vulnerabiltatile rezolvate si compatibilitate cu burned. astept, apoi o sa fac ce mi-ai propus. asa am eu, fix asta. mai tare e bigzone
Recommended Posts