[RSD]TheBoss Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Nu stiu dakai bun de ceva ...am fakut un system pentru admini sa nu ziceti ca nam fakut nimika :|Mam chinuit cam 3 ore la el fara pauzaCredite:[RBZ]Angel ma ajutat si Rock pentru ca ma ajutat la vreo 4 erori Descriere:Este un system de admini il fakusm pentru sv meu dar mam gandit sa vil dau si voua Are doar 2 comenzi decoamnda ....os a revin cu in edit in care o sa fie toate comenzile level comenzilor le setati din folderul SystAdmins/SystSetting/Commands iar aici sunt levele comenzilornu lam testat inka buguri sami zicieti...Pls nu fiti prea rai cu mine e primu meu system pentru admini :|DoWNLAODPASTEbinhttp://pawno.sa-mp.ro/pastebin.php?show=7635Downnload:http://www.mediafire.com/?gsd9za29p393dt7Cum Il instalezi?Daca alegeti prin pastebin intrati in pawno dai copy+paste la scriptul meu si salvati scriptul in FilterScript Intrati in scirpt files si faceti un fisier SystAdmins iar in systeadmin un alt fisier numit Users //unde se stockeaza conturile playerilor si un alt fisier numit SystSetting intrati in server.cfg si adaugi SystAdmins deschzi sv si gt:) Daca alegeti sal downloadati ep tot bagati SystAdmins in Filterscript si SystAdmisn folerul in scriptfiles intrati in server.cfg si adaugati SystAdmins deschideti sv Cum ma pot face admin?: Intrati pe server /register parola /login parola iesiti din joc si intrati in fisierul Users aici un txt. cu numele contului itnrati in el si editati la level 0 cu cat vreti exp 3 Sper sa nu ma criticati prea mult ca e primu meu sistem de admini....si nici nam inteles prea multe de pe wiki cum se face:|/..Macar un 0.5 )sa primesc si eu pentru fs asta:( New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...
[RSD]TheBoss Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 ms baietzi aku parca vad ca se trezeste un ametit sa zica ca e furat )) New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...
ZiPPeR Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 TheBoss" post="59292" timestamp="1299516191"]ms baietzi aku parca vad ca se trezeste un ametit sa zica ca e furat ))Este furat ) :laugh: :laugh: , GLUMEAM foarte bine 5/5 :smiley: Ai curaj sa il intreci?
[RSD]TheBoss Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Este furat ) :laugh: :laugh: , GLUMEAM foarte bine 5/5 :smiley:ms:0 New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...
Recommended Posts