razvanduciuc Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Salutare, m-am decis sa fac si eu un mic tutorial de RainbowCar, poate va ajuta pe unii pentru servere. "Atentie eu aici am sa va prezint doar baza pentru RainbowCar, restul daca vreti puteti face voi. Sa ii faceti update-uri si restul." Bun pentru inceput, avem nevoie de o variabila de timer. new TimerRainCar[MAX_PLAYERS]; Apoi mergem si la public OnPlayerDisconnect(playerid, reason) sa adaugam Timer-ul. public OnPlayerDisconnect(playerid, reason){ KillTimer(TimerRaiCar[playerid]); } Dupa ce am facut variabila si am adaugat timerul in OnPlayerDisconnect, sa facem comanda. CMD:rainbowcar(playerid, params[]){ if(gPlayerLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "You need to login first."); if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid, -1, "Nu te aflii intr-un vehicul."); new time; if(sscanf(params, "i", time)) return SCM(playerid, COLOR_GREEN, "Sintaxa: {FFFFFF}/rainbowcar <time>"); if(time < 0) return 1; KillTimer(TimerRainCar[playerid]); TimerRainCar[playerid] = SetTimerEx("RainbowChange", time, true, "i", playerid); return 1; } CMD:stoprainbow(playerid, params[]){ if(gPlayerLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "You need to login first."); KillTimer(TimerRainCar[playerid]); SCM(playerid, COLOR_GREEN, "Ai oprit Ranbowcar!"); return 1; } Dupa ce am facut si comenzile haideti sa facem si functia pentru a fi treaba treaba. function RainbowChange(playerid){ if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)){ new c1 = random(255), c2= random (255); ChangeVehicleColor(GetPlayerVehicleID(playerid), c1, c2); } return 1; } Sper ca v-am fost de folos cu acest tutorial. Cu stima si respect al vostru, Razvan Duciuc! Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.
Reset Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Culoarea ramane acea sau se reseteaza dupa ce iesi din masina? mai tare e bigzone
razvanduciuc Posted July 22, 2018 Author Posted July 22, 2018 Ramane, nu m-am gandit la chestia asta. :))) Dar dupa un /spawncar, va fi culoarea ei initiala. Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.
Hydr0g3n Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Nu mai merge sistemul cand il compilez gen nu mai compilează gm-ul
Recommended Posts