Woke Man Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Daca stii un gm RP de aici care este pe servere mari gen ruby nephrite lasa comment
Kiran Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Acum 13 minute, Woke Man a spus: Daca stii un gm RP de aici care este pe servere mari gen ruby nephrite lasa comment pai sunt big-zone edited, sau facut de la 0 de scripteri dinainte de a deveni " marii scripteri" 1 Ares4 =(
Woke Man Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 (edited) mysql cand a fost introdus in samp parca nu era sunt un vechi player Edited July 5, 2018 by Woke Man
Kiran Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 da, intr-adevar nu era mysql, sincer nu am prins acele vremuri de scripting, doar jucam samp dar am vazut gm-uri roleplay de genul acela. Ares4 =(
Woke Man Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 (edited) Cand jucam samp nici chat in joc nu era :)) Edited July 5, 2018 by Woke Man
Administrator -=[Vyorel]=- Posted July 5, 2018 Administrator Posted July 5, 2018 55 minutes ago, Woke Man said: Cand jucam samp nici chat in joc nu era Imi aduc si eu aminte perioada aia. 1 ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Recommended Posts