Clau47 Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Bună seara, aveți idee de ce se întâmplă asta?: https://imgur.com/a/zNA5EVa Se face spam mare și apoi pică serverul, ce trebuie să fac pentru a nu se mai face spam și să nu mai pice serverul? Help me, pls!
Clau47 Posted July 3, 2018 Author Posted July 3, 2018 Unde în GM mai exact? Îmi poți explica te rog mai îndetaliat?
zNx[] Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 (edited) Cauta chestia asta in gamemode daca o ai , ar trebuii sa o ai, deoarece dupa ceas e gamemode saints. : SetTimer("SendMSG" Si da-mi o poza. Iar, daca nu o ai, cauta in gamemode unul dintre mesajele random, si da-mi o poza. Edited July 3, 2018 by zNx[]
RGEO. Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Acum 49 minute, Clau47 a spus: Unde în GM mai exact? Îmi poți explica te rog mai îndetaliat? Cauta randommsg si vezi acolo ce timer ai, pune-l 180 secunde sau 320 secunde.
Clau47 Posted July 3, 2018 Author Posted July 3, 2018 24 minutes ago, zNx[] said: Cauta chestia asta in gamemode daca o ai , ar trebuii sa o ai, deoarece dupa ceas e gamemode saints. : SetTimer("SendMSG" Si da-mi o poza. Iar, daca nu o ai, cauta in gamemode unul dintre mesajele random, si da-mi o poza. îți dau PM în privat.
Clau47 Posted July 3, 2018 Author Posted July 3, 2018 Acum am întâmpinat altă problemă, serverul pică la același interval de timp dar fără acel spam. Stie cineva cum pot rezolva?
Recommended Posts