Hozzakwaz Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Ofer www.gta-sa.ro/forum spre adminstrare. De plata webhostul eu ma ocup mereu, tin sa precizez nu ma bag deloc asupra proiectului, atat timp cat domeniu si webhostul nu stagneaza.
DrooM. Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Daca-l iau si-l transform intr-un site de resurse are ceva?
Hozzakwaz Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Din partea mea poti face ce vrei cu el, atat timp cat nu platesc la el webhost degeaba. Eu initial am vrut sa gasesc un om care sa vina cu un server de SAMP si sa faca un proiect frumos, dar am dat doar de mucosi pana acum. (in afara de un baiat care era interesat dar nu stia scripting )
AndreiB Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 20 minutes ago, Hozzakwaz said: Din partea mea poti face ce vrei cu el, atat timp cat nu platesc la el webhost degeaba. Eu initial am vrut sa gasesc un om care sa vina cu un server de SAMP si sa faca un proiect frumos, dar am dat doar de mucosi pana acum. (in afara de un baiat care era interesat dar nu stia scripting ) Daca vrei putem vorbi pe skype
Hozzakwaz Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Cel mai ok si cel mai usor e sa luati legatura cu mine pe steam: Hozzakwaz LOL EUNE: Hozzakwaz
Hozzakwaz Posted June 18, 2018 Author Posted June 18, 2018 UP. Nu folosesc discord. Doar pe steam: Hozzakwaz
KB.HERO Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 4 hours ago, Hozzakwaz said: Inca mai caut. Dece nuti faci discord ? Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Recommended Posts