AndreiADD Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 De ce imi da eroarea asta ? Ca eu am gm-ul pe host
0 AndreiADD Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 Acum 7 minute, Diversity a spus: loaded 0 plugins =], baga crashdetect
0 valivaly96 Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Acum 9 ore, AndreiADD a spus: De ce imi da eroarea asta ? Ca eu am gm-ul pe host arata server.cfg
0 AndreiADD Posted March 31, 2018 Author Posted March 31, 2018 Acum 1 oră, valivaly96 a spus: arata server.cfg
0 Bogdan1 Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 12 hours ago, AndreiADD said: De ce imi da eroarea asta ? Ca eu am gm-ul pe host Adauga la server cfg - Plugins - mysql.so sscanf.so streamer.so Whirlpool.so Apoi te duci in ftp la PLUGINS, si bagi toate alea - Mysql.so ---- sscanf.so ---- Streamer.so ---- Whirpool.so
0 AndreiADD Posted March 31, 2018 Author Posted March 31, 2018 Acum 7 minute, Bogdan1 a spus: Adauga la server cfg - Plugins - mysql.so sscanf.so streamer.so Whirlpool.so Apoi te duci in ftp la PLUGINS, si bagi toate alea - Mysql.so ---- sscanf.so ---- Streamer.so ---- Whirpool.so tot la fel apare
0 valivaly96 Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Acum 47 minute, AndreiADD a spus: tot la fel apare Deci pune im folderul plugins toate pluginurile necesare serverului(cele cu extensia .so) dupa le adaugi si in server.cfg la linia plugins nume_plugin.so
0 Bogdan1 Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 1 hour ago, AndreiADD said: tot la fel apare Baga fişierele alea .so in FTP..
0 MachuPicchu Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Nu ai plugin-urile băgate prietene.. Aţi ajuns să vă faceţi server toţi neştiutorii..
0 Bogdan1 Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 5 hours ago, Alpheus said: Nu ai plugin-urile băgate prietene.. Aţi ajuns să vă faceţi server toţi neştiutorii.. Vere, Esti smeker tu frt. Dacă are bani il doare-n **** Probabil omul vrea sa invete. Cum vrei sa invete daca nu cere ajutor? Aşa cer şi eu şi na, am server, am promovari, Şi uite ca inca cer ajutor pe forum ca nu s aşa destept.
0 MachuPicchu Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 2 hours ago, Bogdan1 said: Vere, Esti smeker tu frt. Dacă are bani il doare-n **** Probabil omul vrea sa invete. Cum vrei sa invete daca nu cere ajutor? Aşa cer şi eu şi na, am server, am promovari, Şi uite ca inca cer ajutor pe forum ca nu s aşa destept. Da, sunt "smeker". Ce sa invete ma daca nu stie de cateva plugin-uri? Si va place sa stati in 5-10 jucatori?
0 Bogdan1 Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 22 hours ago, Alpheus said: Da, sunt "smeker". Ce sa invete ma daca nu stie de cateva plugin-uri? Si va place sa stati in 5-10 jucatori? Alpheus, Se invata scriptul usor,usor. Şi cu puţin ajutor din partea la cei puţin mai priceputi.
Question
AndreiADD
De ce imi da eroarea asta ? Ca eu am gm-ul pe host

13 answers to this question
Recommended Posts