iReaLx Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Nume: benzIntrebare: Salutare ! Bai fratilor, eu sunt incepator in scripting si am un gm cumparat de mai mult timp si ii lipseste sistem clan / friends .... credeti ca e vreo sansa daca copiez dintr un alt gm sistemul ( cod cu cod ) si il pun in al meu? Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi ceva? ( Cei care vor sa faca misto, sa se abtina ! )Imagini(optional):Alte detalii:
Ge0 Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 http://www.darkgaming.smf2hosting.com/index.php?topic=62.0 Il poti copia pe asta , pastrezi creditele si e ok ! mai adaugi tu ce crezi , il modifici si o sa fie ceva super ok . Orezculapte
iReaLx Posted January 17, 2018 Author Posted January 17, 2018 14 hours ago, Ge0 said: http://www.darkgaming.smf2hosting.com/index.php?topic=62.0 Il poti copia pe asta , pastrezi creditele si e ok ! mai adaugi tu ce crezi , il modifici si o sa fie ceva super ok . Nu mi place man, nu merge sa dau spray, am gasit un sistem pe un gm dar nu stiu sa l copiez, mi e sa nu omit anumite chestii si la urma..... ma chinui degeaba
valivaly96 Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Acum 4 ore, iReaLx a spus: Nu mi place man, nu merge sa dau spray, am gasit un sistem pe un gm dar nu stiu sa l copiez, mi e sa nu omit anumite chestii si la urma..... ma chinui degeaba In primul rand iti trebuie si tabelul din baza de date cu clans de la acel GM. In al doilea rand e usor sa dai un copy paste. Cauti in acel GM tot ce tine de clan folosind ctrl+f. Cauti dupa variabilele de la enum cInfo sau cum se numeste in acel gm.(copiezi tot ce e legat de acele variabile si trebuie sa mearga)+ anumite functii,stock-uri care sunt folosite.
iReaLx Posted January 17, 2018 Author Posted January 17, 2018 1 hour ago, valivaly96 said: In primul rand iti trebuie si tabelul din baza de date cu clans de la acel GM. In al doilea rand e usor sa dai un copy paste. Cauti in acel GM tot ce tine de clan folosind ctrl+f. Cauti dupa variabilele de la enum cInfo sau cum se numeste in acel gm.(copiezi tot ce e legat de acele variabile si trebuie sa mearga)+ anumite functii,stock-uri care sunt folosite. Ma gandesc ca tabelul acela nu e asa greu, ma iau dupa celalalt si il fac dar la copy-paste , imi este cam greu ca sunt multe chestii si nu prea stiu ce sa copiez... ca de ex e o linie cu " clans " intre alte 3 linii care n au treaba cu clan ul....
Recommended Posts