Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hai noroc si bine v-am gasit la preview-ul noului meu gamemode

la care lucrez de ceva timp. Acesta a fost publicat. Video-ul de prezentare este mai jos.

Joburi:

Detective

huboMGf.png

Jobul clasic, poti folosi /find pentru a gasi un jucator.

Courier

PAQtFGJ.png

La acest job trebuie sa livrezi colete. Poti folosi comanda /work in punctul de munca pentru a primi un vehicul (skill 1 - mule, skill 3+ - burrito). Apasand Y in spatele vehicului

vei lua coletul cu care trebuie sa intri in checkpoint.

Fisherman

Aynq1cy.png

La acest job trebuie sa pescuiesti. Ai nevoie de o undita si momeala, acestea putand fi achizitionate din Fish Shop(Pescarie):

TG4MFAX.png

Odata ce folosesti comanda /fish primesti un nr random de kg de peste, la minim 10 kg de peste poti folosi /sellfish daca te afli in Fish Shop (Pescarie).

Arms Dealer

zElZ0HF.png

Poti folosi comanda /buymats pentru a cumpara materiale din aceasta zona:

5Rav1FG.png

Sau le poti procura, folosind comanda /getmats in locatia din poza urmatoare, odata ce ai folosi comanda /getmats ti se va seta un checkpoint.

Cand ajungi la el, ti se va da o suma random de bani (micuta) si un numar random de materiale.

Y3SGAnI.png

Link de download: https://www.solidfiles.com/v/3MqD8NxYgvgx7

Edited by RazvaN.
Posted

in poze se vad doar niste pickup uri ... si niste 3dtext .. 

hmm , jalnic deocamdata ! 

Orezculapte

Posted
1 hour ago, Ge0 said:

in poze se vad doar niste pickup uri ... si niste 3dtext .. 

hmm , jalnic deocamdata ! 

Am explicat dupa ce am lasat pozele, o sa fie un video cu prezentare a fiecarui job in zilele ce urmeaza. Pace! ^^

Posted
Just now, RazvaN. said:

Am explicat dupa ce am lasat pozele, o sa fie un video cu prezentare a fiecarui job in zilele ce urmeaza. Pace! ^^

bine mane ,asteptam

Orezculapte

Posted
Just now, RazvaN. said:

Video: 

frumos , chiar imi place !

Orezculapte

Posted
2 hours ago, Ge0 said:

frumos , chiar imi place !

Gamemode-ul va fi postat asa curand, iar prin martie ii voi aduce un update mai mare, pana atunci trebuie sa-mi iau un pc nou si na.

Posted
20 minutes ago, MegaIonut said:

Foar fain.Chiar imi place.Ma mira ca cineva munceste la un gm ca sa fie postat.Tine-o tot asa.

Urmeaza curand un update pentru gamemode.

• 2 weeks later...
Posted
11 hours ago, RazvaN. said:

Poti incepe, eu deja am inceput sa lucrez la v0.0.2 ;)

Vei posta pe net? v.0.0.2?

Posted
17 hours ago, AlexGX said:

Vei posta pe net? v.0.0.2?

nu prea cred, o sa vad. Versiunea v0.0.2 include business-uri, case, 3 job-uri noi si mai multe.

Posted
12 hours ago, RazvaN. said:

nu prea cred, o sa vad. Versiunea v0.0.2 include business-uri, case, 3 job-uri noi si mai multe.

Frate mai bine zic sa pui pe net oricum daca-l vinzi sau cv tot pe net ajunge in ziua de azi.