[RSD]TheBoss Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 As vrea sa fak ca la 5 minute sa controleze playerul daca are minigun iar daka are sa ii dea bane am fakut asa forward Minigun() Undeva prin script am pus asta stock Minigun() { if(GetPlayerWeapon(playerid) <=38) { SetTimer("Bans",3000,"",playerid); } else { } } Si am mai adaugat asta undeva public Bans() { Ban(playerid); } Si primesc eroare asta C:\Documents and Settings\Owner\Desktop\Servers of Samp\TDM WAR\filterscripts\Area51.pwn(58) : error 017: undefined symbol "playerid" Pls Ajutor cum as putea face sa numai primesc eror? Am incercat asa dar de fiecare data primesc eror la playerid dc?Nu stie nimeni :cry:? New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...
IstuntmanI Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 La OnGameModeInit:SetTimer("AntiDM",300000,1); Undeva in script: forward AntiDM(); public AntiDM() { for(new i;i<MAX_PLAYERS;i++) { if(GetPlayerWeapon(i) == 38) Ban(i); } }Ar trebui sa mearga.
[RSD]TheBoss Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 stuntman-=!!" post="54709" timestamp="1297608054"]La OnGameModeInit:SetTimer("AntiDM",300000,1); Undeva in script: forward AntiDM(); public AntiDM() { for(new i;i<MAX_PLAYERS;i++) { if(GetPlayerWeapon(i) == 38) Ban(i); } }Ar trebui sa mearga.ms merge New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...
Question
[RSD]TheBoss
As vrea sa fak ca la 5 minute sa controleze playerul daca are minigun iar daka are sa ii dea ban
e am fakut asa
Undeva prin script am pus astastock Minigun() { if(GetPlayerWeapon(playerid) <=38) { SetTimer("Bans",3000,"",playerid); } else { } }Si am mai adaugat asta undevapublic Bans() { Ban(playerid); }Si primesc eroare astaPls Ajutor cum as putea face sa numai primesc eror?
Am incercat asa dar de fiecare data primesc eror la playerid dc?
Nu stie nimeni :cry:?
New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...
2 answers to this question
Recommended Posts