Jump to content
  • 0

Problema gm Edison ( se despawneaza masinile cand sunt folosite , la fel si la /work )

Question

Posted

Salut am o problema la gamemode-ul facut de Edison, cel nepostat, cumparat de la el,  de exemplu daca sunt 30-40-50 jucatori on, si sunt folosite masinile, in unele cazuri se despawneaza in timp ce sunt folosite, la fel si la comanda /work. 

Ce pot sa fac ?  Cine are vre-o idee, las si codurile sursa.

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
Acum 3 ore, Thn a spus:

Salut am o problema la gamemode-ul facut de Edison, cel nepostat, cumparat de la el,  de exemplu daca sunt 30-40-50 jucatori on, si sunt folosite masinile, in unele cazuri se despawneaza in timp ce sunt folosite, la fel si la comanda /work. 

Ce pot sa fac ?  Cine are vre-o idee, las si codurile sursa.

Daca vrei te ajut doar ca asa nu pot imi trebuie gm in fata sa vad care-i problema.

• 0
Posted

Am rezolvat, nu-ti dau nimic wtf :))) am dat bani ca sa-ti dau sursa sau?

• 0
Posted
Acum 6 ore, Thn a spus:

Am rezolvat, nu-ti dau nimic wtf :))) am dat bani ca sa-ti dau sursa sau?

daca nu esti dispus sa oferi codul sursa nu mai posta in categoria ajutor scripting pentru ca nu vei putea fi ajutat.

• 0
Posted

Sunt ddispus sa las codu sursa, nabu ala imi cerea tot gm-ul :)) hai nu serios sa-ti dau gm cumparat asa de-a moaca

• 0
Posted
On 18.10.2017 at 7:13 AM, Thn said:

Sunt ddispus sa las codu sursa, nabu ala imi cerea tot gm-ul :)) hai nu serios sa-ti dau gm cumparat asa de-a moaca

Pai daca tu nu stii  codul sursa, si nici. Pwn nu lasi, cum am putea să te ajutăm? 

asgood.ro