Jump to content

[OneGame RPG] Big Open 30.06.2017


hOpa # Hcs

Recommended Posts

blI5cs8GT2md_qofmCm29w.png




Informații generale .

Comunitatea OneGame a fost redeschisă pe data de 20.06.2017 având în palmares un server RPG bine pus la punct, un server de cs 1.6 care rulează pe modul Zombie și un server de TeamSpeak.

Informații generale despre server-ul RPG .

Server-ul RPG.OneGame.RO se va deschide pe data de 30.06.2017 având un mod de joc destul de unic și complex. Server-ul dispune de multe sisteme unice și complexe dar încercăm să păstrăm și simplitatea jocului. GM-ul nostru este 95% în limba română oferind un joc cât mai plăcut.
Odată ce vă conectați la noi pe server veți beneficia de un mic bonus. Acest bonus constă în $150,000, nivel 3, un set de licențe, un vehicul de tutorial și 250 de gold.



z6Q_SrB0QZqmS3XQ5SDYWw.png


DealerShip

Odată ce vă conectați pe server primiți 4 sloturi pentru vehiculele personale, la nivel 15 și 25 mai primiți incă câte un slot. În total puteți beneficia de maxim 10 sloturi pentru vehiculele personale. În dealership se întâlnesc peste 110 modele de vehicule.



7anv0uhZQ964HJ5rytfckA.png

 

Sistemul de war.

Sistemul de war de pe server-ul nostru este un sistem destul de complex, un war durează 15 minute, când un inamic este omorât lingă el cade pe jos arma lui, viața și $500.



CsQ0MDzqTqikEtbeOvFLug.png


Securitate

Pentru o Securitate mai sporită pe server există un sistem de pin care este cerut la fiecare logare a utilizatorului.



C-s0izerRDO9_7zL1ekM_w.png
 

Realizări

Pentru a avea un scop pe server există un sistem de realizări, acesta conține cam 50 de realizări pe care le poți opține pe server.



H2dog87qRWegxzC5KnwpZQ.png

Anti-Cheat

Pentru a oferi un mediu de joc mai bun jucătorilor noștri server-ul dispune de un anti-cheat destul de bun. Anti cheat-ul nostru constă în: Anti-AirBreak, Anti Fly-Hack, Anti-SpeedHack, Anti-TrollHack, Anti-TriggerBot, Anti-Vehicle teleport, Anti Vehicle Jack, Anti Weapon Hack, Anti-Silent AimBot și Anti-Sobeit.



WbCjQXbBSVu4P38mDVhfSg.png
3tfDl1qiSouFQ-FpKBnM6A.png
Lwhx3LBaQ76e1u_4Ev33pw.png
6xClwKS7RBig6HwBsqHGPw.png
gZjLMeEDR0W9NcQ3kQGOhw.png

- Joburile de pe server sunt toate bine optimizat și complexe, la 80% din joburi poți câștiga bani. Deși momentan sunt destul de puține joburi pe server se vor mai adăuga in viitor.

bysp-bDHRBuVNg3sw91Rsw.png

- Pe server se întâlnesc 11 facțiuni, două departamente, 4 mafii, două mixte și restul pașnice.

QIA8BqTLSqyXli913p3deQ.png

Și multe altele, vă lăsăm pe voi să le descoperiți.

 

Forum: www.OneGame.Ro/forum

Panel: www.OneGame.Ro/panel

 Contact Skype: xdarkblueex

RPG.ONEGAME.RO # SERVER ONLINE

Forum: www.OneGame.Ro

Contact: xdarkblueex [Skype]

Domenii Free: Click Aici

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.