Patience Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Buna seara, sunt in cautare de un developer care are cunostinte foarte bune in ceea ce priveste scriptingul unui game-mode. Ce caut? Disponibilitate (ofer un program flexibil), insa am nevoie de o persoana care sa fie disponibila 8~ ore + posibilitatea de a lucra la ore tarzii etc. Cunostinte foarte bune, am nevoie de cineva care sa imi implementeze ideile in gamemode O persoana disponibila sa vorbeasca si sa foloseasca Discord si Teamspeak Ce ofer? Bani (PayPal de preferat), plata o sa se faca ori in functie de cerere, ori $/Ora Modificarile asupra gamemode-ului o sa se faca prin intermediul unei metode adoptata de noi, pe un server de teste. Iar daca totul e in regula o sa se implementeze pe serverul live de catre administratorii proiectului. De asemenea, pentru inceput, caut mai multi developeri, deci lucrul in echipa ar fii un avantaj. Insa, o sa ramana doar unul/doi dintre cei mai capabili. O seara buna!
Michaels Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 18 hours ago, Patience said: Buna seara, sunt in cautare de un developer care are cunostinte foarte bune in ceea ce priveste scriptingul unui game-mode. Ce caut? Disponibilitate (ofer un program flexibil), insa am nevoie de o persoana care sa fie disponibila 8~ ore + posibilitatea de a lucra la ore tarzii etc. Cunostinte foarte bune, am nevoie de cineva care sa imi implementeze ideile in gamemode O persoana disponibila sa vorbeasca si sa foloseasca Discord si Teamspeak Ce ofer? Bani (PayPal de preferat), plata o sa se faca ori in functie de cerere, ori $/Ora Modificarile asupra gamemode-ului o sa se faca prin intermediul unei metode adoptata de noi, pe un server de teste. Iar daca totul e in regula o sa se implementeze pe serverul live de catre administratorii proiectului. De asemenea, pentru inceput, caut mai multi developeri, deci lucrul in echipa ar fii un avantaj. Insa, o sa ramana doar unul/doi dintre cei mai capabili. O seara buna! pm me
Recommended Posts