Jump to content
  • 0

Am o problema cu serverul meu va rog cer ajutor

Question

Posted

Am facut configurarile serverului meu totul era ok dar cand il adaug la favorite mie imi apare dar celorlalti care il adauga nu le apare le apare retriving info va rog ajutor

5 answers to this question

Recommended Posts

• Administrator
Posted

1. Ce internet ai si prin ce (cablu, modem, etc)?

2. www.iptest.ro  (da-le adresa aia). Daca tot nu le merge, raspunde la prima intrebare.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Guest RockStar
Posted

Daca ai modem trebuie facut port forwarding , daca e de la romtelecom uite aici un tutorial facut de mine

Daca ai de la altcineva tutorialu de mai sus te ajuta sa iti faci o idee cam cum ar trebui sa faci ;)

Guest RockStar
Posted

am incercat tutorialu tau am facut tot ce ai zis dar nimic am modem de la romtelecom huawey echolife 520s

Ar trebui sa fie cam acelasi lucru , cand le dai prietenilor tai ip sa joaca de unde il iei ? nu le da ip ala 192.... ia ip de aici

http://www.ip-adress.com

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.