simbat156 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Am facut configurarile serverului meu totul era ok dar cand il adaug la favorite mie imi apare dar celorlalti care il adauga nu le apare le apare retriving info va rog ajutor
Administrator -=[Vyorel]=- Posted February 5, 2011 Administrator Posted February 5, 2011 1. Ce internet ai si prin ce (cablu, modem, etc)?2. www.iptest.ro (da-le adresa aia). Daca tot nu le merge, raspunde la prima intrebare. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Guest RockStar Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Daca ai modem trebuie facut port forwarding , daca e de la romtelecom uite aici un tutorial facut de mine Daca ai de la altcineva tutorialu de mai sus te ajuta sa iti faci o idee cam cum ar trebui sa faci ;)
simbat156 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 am incercat tutorialu tau am facut tot ce ai zis dar nimic am modem de la romtelecom huawey echolife 520s
Guest RockStar Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 am incercat tutorialu tau am facut tot ce ai zis dar nimic am modem de la romtelecom huawey echolife 520sAr trebui sa fie cam acelasi lucru , cand le dai prietenilor tai ip sa joaca de unde il iei ? nu le da ip ala 192.... ia ip de aicihttp://www.ip-adress.com
Question
simbat156
Am facut configurarile serverului meu totul era ok dar cand il adaug la favorite mie imi apare dar celorlalti care il adauga nu le apare le apare retriving info va rog ajutor
5 answers to this question
Recommended Posts