Джо Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 (edited) Salutare si bine v-am gasit! As vrea sa va prezint un sistem nou si complex de rentcar, pe care l-am facut de la 0. Timp de lucru estimativ: 2 ore. Descriere: Sistemul este facut pe textdraw-uri adica, mergi la Rent Car Los Santos, dupa care scri /rentcar, selectam masina si ne va da in ea in parcarea de langa. Dupa ce ne-a dat in masina vom primi un mesaj informativ in care scrie modelul masinii(selectate de altfel) dar si cati $ trebuie sa platesti pe minut. Am ales sa fac sistemul de rent pe minut pentru ca mi se pare mai ok, decat sa platesti masina inainte, sa te trantesti in 2 stalpi si sa o distrugi, asa platesti cat ai folosit-o. Deasemenea, daca nu folosesti masina(iesi din ea) se va opri timpul, cand revii in masina timpul se scurge din nou. Nu poti inchiria alta masina cat timp ai o masina inchiriata. Poze: In curand va fi disponibila si versiunea a 2a, in care se va selecta dintr-un meniu ce vrei sa inchiriezi(Masini/Camioane/Barci/Avioane/Elicoptere). Avand in vedere ca nu mi-a luat prea mult timp sa il fac, o suma modica de 5 euro ar fi pretul corect pentru a primi scriptul. Deasemenea, scriptez si contra-cost. O seara buna tuturor. Edited February 22, 2017 by Джо
Recommended Posts