[K]Punker. Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Salutare, am o problema cu serverul lui Rullz (XSW) . Nu imi apare sa ma loghez cand intru. Am inteles ca trebe sa il trec GM pe o alta baza de date dar chiar nu stiu ce sa ii fac sa imi apare sa ma loghez. Putin ajutor va rog ?
0 kwnx Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Trebuie sa conectezi serverul cu baza de date mysql.
0 [K]Punker. Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 Pai asta știu și eu dar nu știu cum sa fac asta
0 Daedric-Fox Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 6 minutes ago, [V4L]Stryker said: Pai asta știu și eu dar nu știu cum sa fac asta cauti in gamemode mysql_connect sj acolo bagi datele host user bazadedate parola urci baza de date in phpmyadmin cu xampp(gasesti tutoriale pe net destule) 2 ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
0 [K]Punker. Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 Acum 11 ore, DaEdRiC-FoX a spus: cauti in gamemode mysql_connect sj acolo bagi datele host user bazadedate parola urci baza de date in phpmyadmin cu xampp(gasesti tutoriale pe net destule) Mersi , am rezolvat. Puteti da t/c
Question
[K]Punker.
Salutare, am o problema cu serverul lui Rullz (XSW) . Nu imi apare sa ma loghez cand intru. Am inteles ca trebe sa il trec GM pe o alta baza de date dar chiar nu stiu ce sa ii fac sa imi apare sa ma loghez. Putin ajutor va rog ?
4 answers to this question
Recommended Posts