Lewandowski Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Am văzut pe pagina de Facebook un anunț că se vinde jocul GTA 5 ( Cont de Social Club (RockstarGames) cu GTA 5 pe el de vanzare. Doreste cineva? Contul nu a fost folosit decât 5 minute. Se poate schimba user (exista limita de o singura data pe an). Contul este multi-device, deci se poate folosi pe PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 si PS4. Pret:- PayPal: 17 euro - PaySafeCard: 75 RON Primul venit = primul servit Cine se ocupă de cont-ul de facebook al acestei comunități rog să-mi răspundă dacă mai este valabil anunțul. Mulțumesc.
Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 20, 2017 Administrator Posted January 20, 2017 Salut. Eu cu WopsS ne ocupam de pagina. Contul ala de GTA5 e la mine, și încă mai este valabil anunțul. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 20, 2017 Administrator Posted January 20, 2017 Ți-am dat accept pe Skype. Discutam acolo când vrei. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 21, 2017 Administrator Posted January 21, 2017 Tranzactia a fost efectuata cu succes. Contul a fost vandut. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Recommended Posts