danyelzo Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 (edited) Va salut,vand acest cont de steam pentru ca nu imi merge Mafia 3,are Mafia 3 plus season pass si CS-GO. Contul are 8 euro cash si skinuri pe cs-go de 3 euro. Vreau bani sau bunuri pe B-zone-Bugged-Ro-RP. Accept intermediar.Pentru vanzare este 100 Ron paysafecard. Multumesc. Edited January 12, 2017 by danyelzo
kwnx Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 25 euro paysafecard? =)) De banii astia iti iei jocurile singur pe cont propriu.
danyelzo Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 (edited) Da,ce este in neregula?Nu il folosesc contul. 100 Ron. Edited January 12, 2017 by danyelzo
kwnx Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 3 minutes ago, danyelzo said: Da,ce este in neregula?Nu il folosesc contul. De obicei conturile se vand mai ieftin decat pretul total al lor. 25 euro paysafecard = 111 lei. Pe langa asta, contul poate fi recuperat de primul proprietar printr-un singur ticket.
danyelzo Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Pretul nu este batut in cuie,ideea este ca eu am cumparat mafia 3 deluxe edition cu 60 de euro acum 2 luni si jumatate si acuma este 37 pe g2a. Este cu season pass plus cs-go plus 8 euro cash in steam. https://www.g2a.com/mafia-iii-deluxe-edition-steam-cd-key-global.html
danyelzo Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 (edited) Acum 10 minute, KnowN a spus: De obicei conturile se vand mai ieftin decat pretul total al lor. 25 euro paysafecard = 111 lei. Pe langa asta, contul poate fi recuperat de primul proprietar printr-un singur ticket. Stiu ca orice cont se poate recupera,dar aici este vorba de incredere eu chiar nu folosesc contul pentru ca imi merge in 15 fps mafia 3 si jocurile de pe cont nu fac 25 de euro,daca gasesti undeva mafia 3 deluxe edition sub 25 euro te rog sa imi lasi un link. CS-GO 8,50 euro G2A Mafia 3 Deluxe 37 euro G2a Plus 8 euro pe steam. Edited January 12, 2017 by danyelzo
Mister Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Poti da ticket sa iti dea banii inapoi pe mafia daca l ai cumparat de pe steam si problema rezolvata __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
danyelzo Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 (edited) Mi l-a cumparat cineva de pe amazon.de si cei 8 euro sunt ca mi-a picat la drop o cutie care in ziua cand a aparut era 10 euro. Pe mine ma intereseaza sa dau contu la schimb pe ceva ''avere'' pe unu din serverele de mai sus pentru ca eu nu folosesc acest cont,nu a avut niciodata numar de telefon pe el pentru am alt cont principal cu mai multe jocuri. Edited January 12, 2017 by danyelzo
Recommended Posts