herodot Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Este un dialog din care iti poti cumpara arme Worktime: 10 minute ) cu tot cu pauzaL-am facut doar ca sa le dau un model celor care nu stiu Vers 1.0 http://solidfiles.com/d/ae137/In vers 2.0 voi pune toate armele si voi colora lucrurile Ps. modurile nu sunt incluse )
IstuntmanI Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Dragut , dar prea simplu, 4/5 ( stiu cat poti, iar asta nu e nimic ) )
DSKTudor Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Colegu meu de scripting... puteai muuult mai mult. Noi facem 40 de lucruri pe zi cu foi A4 si toate cele si tu faci doar un dialog cu arme? Just sayin'....-Boromir. -Boromir
Jocker xXx Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Noi facem 40 de lucruri pe zi cu foi A4 ...-Boromir.cum adika... 40 de lucruri pe zi cu foi A4 :lipsrsealed: :lipsrsealed: :lipsrsealed:
herodot Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 cum adika... 40 de lucruri pe zi cu foi A4 :lipsrsealed: :lipsrsealed: :lipsrsealed:adik mai intai mergem pe afara ne plimbam si scriem 40 de chesti pe o foaie a4 care trebuiesc facute in ziua aia pentru svr dupa ajungem acasa si ne apucam de lucru a 2a zi la fel .
Recommended Posts