# keNT Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Salut , am vazut nenumarate panel uri simple pe care le as putea folosii , dar intrebarea este : Cum fac un panel compatibil cu un gamemode? P.S: folosesc gm ul lui s4uriK ( iar panel ul lui are unele buguri )
Daedric-Fox Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 On 03.12.2016 at 0:23 AM, # keNT said: Salut , am vazut nenumarate panel uri simple pe care le as putea folosii , dar intrebarea este : Cum fac un panel compatibil cu un gamemode? P.S: folosesc gm ul lui s4uriK ( iar panel ul lui are unele buguri ) În canelurile mai vechi trebuie să stai sa modifici fiecare php în parte pentru că de ex în baza ta de date ai users iar în panel ai Select from 'players'...si trebuie sa il faci compatibil cu baza ta de date. Dar la canelurile mai noi de obicei este un singur fișier php de modificat iar în majoritatea cazurilor se numește class.php. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Recommended Posts