Jump to content

[Tutorial] Despre Protectia Anti-Ddos Sau Anti-Flood


hOpa # Hcs

Recommended Posts

Salut, dupa cum zice titlul acesta este un alt "tutorial" care este despre protectia Anti-DDoS sau Anti-Flood.
 
In nici un caz, nu o sa vorbim de proxy-urile de pe skype, de care zic unii in alte tutoriale mai vechi, dar proxy-ul nu va ascunde IP-ul, ci doar va ajuta sa faceti conexiune cu server-ul de la Skype (sau Microsoft Azure, de unde bine zis si reclamele de pe Skype). Daca ai deja aceasta "setare" poti fi sigur ca skypegrab.net sau orice alt site care iti afla IP-ul prin skype nu mai are nici macar un farmec.
 
Revenind, la protectia Anti-DDoS sau Anti-Flood aveti mai multe variante, enumerate mai jos (majoritatea fac referire la VPN sau OpenVPN):
 
- Va puteti achizitiona un "cloud server" sau ssh de la o firma renumita care are protectie buna si acest serviciu (in nici un caz CloudFlare). Dupa ce ati cumparat asa zisul "cloud server" puteti cauta tutoriale pe internet cum sa va instalati OpenVPN pe cloud server-ul vostru. Toata chestia asta se bazeaza pe certificate, iar mai jos o sa va las si eu unul.
- Puteti folosi VPN-uri publice (ex: CyberGhost sau PrivateTunnnel),,, exemplele sunt multe, dar atentie majoritatea VPN-urilor au fost "banate" de catre Shad0w pentru a nu intalni cazuri in care "toata lumea foloseste un VPN", intelegeti voi.
- Puteti folosi un firewall de pe internet daca nu aveti idee, incercati sa sunati la firma respectiva de unde aveti internet.
 
Dupa cateva "ponturi" bune, a doua varianta este cea mai buna, pentru majoritatea care vor doar sa joace SA:MP in siguranta, dar eu as merge pe prima, deoarece VPN-urile publice pica repede (IP-ul tau este in siguranta, keep calm), iar daca mai esti si la teste TW si sunt cativa pusi pe "treaba", poti sa stai linistit pe SA:MP, Skype, Browser, Metin2, Minecraft sau orice altceva. Doar e dreptul tau sa nu pici nu?
 
Aici aveti un link de la o configuratie care se tine pe picioare: aici
* Aveti nevoie de: OpenVPN deja instalat.
Cum se instaleaza?:
Pur si simplu, toate fisierele din arhiva sunt introduse in folderul "config", iar dupa asta ne conectam pe el, pur si simplu.
 
Felicitari, IP-ul tau este in siguranta cat si in joc / inafara jocului.

RPG.ONEGAME.RO # SERVER ONLINE

Forum: www.OneGame.Ro

Contact: xdarkblueex [Skype]

Domenii Free: Click Aici

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.