JumpyWizard Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Tocmai am terminat un proiect si caut host sa il testez! Nu va faceti griji ca vi-l fur sau ceva,dupa schimbati datele!
Mister Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Fratele meu ce penibil, ce face bosul face si jegosul, mie mi-a fost rusine sa fac un astfel de topic cu reputatia posturile si functia pe care o am, si mai imi era ca nu o sa imi ofere nimeni, acum incepeti toti cu topicurile de genul? si ce scripter esti tude ai terminat un gm daca nu ai o activitate pe acest forum. Adica cat de bun ai fi chiar sa nu ceri o parere pe aici sau alte deastea? Eu chiar voiam s testez pe linux pentru am facut structura si alea de la 0 sa vad daca nu e ceva in neregeula dar cum tu mai mult ca sigur ai un gm de pe net editat nu ai nevoie de teste pe linux 1 __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
ArTix. Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Respect @Mister ( Baiat de treaba ai si +1 de la mine acum ), Ba Jummpy esti chiar n0b smr.
Recommended Posts