Problema intalnita (descriere): Am facut un buton ptr cautarea unui jucator din "bara de sus unde se afiseaza profiul" dar nu imi da rezultatul cautarii, ma trimite pe pagina de cautare in loc sa mi-l caute Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): nu imi da erori si nici la http// Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
<?php require_once("./includes/Header.php");?><?php
$pagina ='Cautare';if(!isset($_SESSION['username'])){Header("Location: /panel");return1;}if(isset($_SESSION['username'])){
$antibug =1;
$verificare = mysqli_query($DB_H,"SELECT * FROM ".$mysqli['SQL_ACCOUNTS']." WHERE `Name` = '".$_SESSION['username']."'");while($rowcheck = mysqli_fetch_array($verificare)){
$antibug =0;}if($antibug ==1){
echo "
<script type='text/javascript'>
<!--
function Redirect()
{
window.location='/panel/index.php?out';
}
setTimeout('Redirect()', 1);
//-->
</script>";}}?><divclass="breadcrumbs"id="breadcrumbs"><scripttype="text/javascript">try{
ace.settings.check('breadcrumbs','fixed')}catch(e){}</script><ulclass="breadcrumb"><li><iclass="icon-home home-icon"></i><ahref="index"><?= $Informatii['NumeleComunitatii']?></a></li><liclass="active"><iclass="icon-angle-right"></i><?php echo htmlspecialchars($pagina);?></li></ul></div><divclass="page-content"><divclass="row-fluid"><divclass="span12"><!-- BEGIN PAGE HEADER--><!-- END PAGE HEADER--><!-- BEGIN DASHBOARD STATS --><?php if(isset($_POST['search'])){?><h3class="page-title">Rezultatul cautarii tale:</h3></br><?php }?><?php
if(isset($_POST['search'])&& isset($_POST['username'])){
$username = mysqli_real_escape_string($DB_H, $_POST['username']);if(count($username)<3&& count($username)>24){
$msg ="Username are invalid."; $class ="error";}else{
$check = mysqli_query($DB_H,"SELECT * FROM ".$mysqli['SQL_ACCOUNTS']." WHERE `Name` LIKE '%$username%' LIMIT 50");if(mysqli_num_rows($check)==0){
$msg ="Acest nume nu exista."; $class ="error";
echo "Acest jucator nu a putut fi gasit in baza noastra de date!</br>Urmeaza sa fi redirectionat in 3,5 secunde..";
echo "
<script type='text/javascript'>
<!--
function Redirect()
{
window.location='/panel/panel/search.php';
}
setTimeout('Redirect()', 3550);
//-->
</script>";}else{
echo "";while($row = mysqli_fetch_array($check)){
echo "
<b>(".$row['ID'].")</b> <a href=\"/panel/pages/account.php?id=".$row['ID']."\">".$row['Name']."</a><br/>";}}}}if(!isset($_POST['search'])){?><center><?php if(isset($msg)):?><divclass="alert alert-danger"role="alert"><?= $msg ?></div><?php endif;?><h3class="page-title">
Caută jucător<small></br>Obține informații despre un anumit jucător</small></h3><formmethod="POST"action=""><labelfor="username">Nume din joc:</label><inputname="username"type="text"><br><inputclass="btn btn-inverse"name="search"type="submit"value="Search"></form></center><?php }?><!-- END DASHBOARD STATS --><?php require_once("./includes/Footer.php");?>
Imagini / Video (optional): - Ati incercat sa rezolvati singur?: Da
Question
testX
Problema intalnita (descriere): Am facut un buton ptr cautarea unui jucator din "bara de sus unde se afiseaza profiul" dar nu imi da rezultatul cautarii, ma trimite pe pagina de cautare in loc sa mi-l caute
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): nu imi da erori si nici la http//
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):
Imagini / Video (optional): -
Ati incercat sa rezolvati singur?: Da
1 answer to this question
Recommended Posts