Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut!

Recrutez un baiat care sa poata sponsoriza proiectul meu.

De precizat e ca Am deja domeniu/webhost pe 1 an. Nu se pune problema eu doar astept pe cineva cu un buget "cat de cat" caruia ii voi dezvalui toate detaliile

Poziţie: sponsor
Alte detalii:
Acesta este proiectul serverului de Sa-Mp cu panelul:

Nu cer foarte multe; a da si pentru mai multe detalii astept pm.

VREAU SA FAC SERVERE DE:

• TEAMSPEAK 3 - PRIMA DATA      
  • SA-MP- PRIMA DATA
  • CS:GO- DUPA
  • MINECRAFT- DUPA
  • RADIO - PRIMA DATA

Pentru a vedea cu ce am inceput:

http://truegamers.ro/

NU E RECLAMA

EDIT:

Sa nu aud chestii ca nu vei gasi etc. Eu am intentia sa fac ceva serios de asta am si cumparat domeniu/webhost.

Liber ca pasarea cerului.

#DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED

P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!

Posted

Ti-am editat topicul fiindca ai postat un link cu redirect la o comunitate de sa-mp rivala. La urmatoarea abatere ai ban.

242086.png

Posted
Acum 13 ore, KnowN a spus:

Ti-am editat topicul fiindca ai postat un link cu redirect la o comunitate de sa-mp rivala. La urmatoarea abatere ai ban.

Scuze ....

Liber ca pasarea cerului.

#DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED

P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!