Jump to content

RPG.WTGAME.RO # Prezentare


[RW]Robi

Recommended Posts

P44VeG3.png

 

 

Despre comunitate

 

Comunitatea WTGAME a fost infintata cu scopul de a creea un server de SA-MP cat mai bine optimizat, sigur ati mai auzit aceasta propozitie, insa, noi chiar vrem sa creeam un script cat mai complex si unic, sa fie cat mai popular, deoarece in romania sunt multe servere deschise peste noapte si folosesc un GameMode de pe net, nici macar editat cel putin.

 

Avand in vedere numele comunitatii WTGAME, acesta vine de la WELCOME TO GAME, in limba romana Bun venit in joc.

 

Despre server

 

Comunitatea WTGAME Romania, detine un server de San Andreas MultiPlayer, deschis acum 2 saptamanii, inca de la inceput am atins recordul de 150 de jucatori online, iar dupa totul a venit de la sine, prin reclama am ajuns la 350 de jucatorii online.

 

Bonus: La inregistrare primiti $70,000,000 + LEVEL 3 si 60 de Puncte Premium, iar la fiecare nivel - [/buylevel], primiti un bonus pana la nivel 7.

 

Serverul WTGAME Romaniadetine urmatoarele sisteme:

 

Factiunii

 

1.Los Santos Police Departament

 

2. Federal Bureau Of Investigations

 

3. National Guard

 

4. Los Aztecas

 

5. Grove Street

 

6. Los Vagos

 

7. Las Venturas Police Departament

 

8. News Reporters

 

9. Ballas

 

10. Hitman

 

11. School Instructors

 

12. Taxi LS

 

13. Paramedic Departament LV

 

14. San Fierro Police Departament

 

Locuri de munca

 

1. Detective

2. Drugs Dealer

3. Pizza Boy

4. Bus Driver

5. Mechanic

6. Arms Dealer

7. Garbage

8. Fisherman

9. Trucker

10. Farmer

11. Car Jacker

12. Pocket Thief

 

Sistem de aplicatii din joc

 

Pe serverul nostru aplicatiile se fac direct din joc prin comanda [/fapply], iar liderii pot viziona aplicatia ta prin comanda [/viewapps].

 

Sistem de anunturi publicitare

 

Pe langa sistemul de CNN serverul nostru are si un sistem destul de unic cu un site publicitar, prin comanda [/OLX], veti putea vedea / adauga > anunturi.

 

PUu13wY.png

 

Sistem de ATM

 

Pe serverul nostru intalnesti si un sistem de ATM unic, desigur avem si un sistem de banca, insa noi vrem sa iti facem viata mai usoara si mult mai distractiva mergand la unul din ATM-urile de pe strada, desigur comisioanele sunt mai mari decat la banca, dar este mult mai rapid si la indemana, in caz ca ramai fara bani mergi la un ATM si faci o retragere.

 

ZmJrjel.png

 

DealerShip

 

DealerShip-ul serverului detine 100 de modele de vehicule, care pot fi cumparate la un pret destul de bun, desigur pentru a parea cat mai real DealerShip-ul nostru are si un Stoc limitat, daca nu mai este un vehicul in stoc din pacate nu poate fi cumparat.

 

kGXIjF5.png

 

SPAWN

 

Spawnul serverului este unul aranjat, in cat sa arate cat mai frumos, acesta detine 4 locuri de SPAWN random, fiecare jucator este spawnat la una dintre cele 4 usii ale Spawnului.

 

lXxm9z1.png

 

 

cY4xwxV.png

 

 

Driving School - Scoala de Soferi

 

Ca pe oricare alt server de tip RPG, serverul nostru detine si un sistem de Driving School, acesta este bazat pe Checkpoint-uri, iar la sfarsitul testului vei primii licenta de condus pentru 100 de ore!

 

jcEpVwE.png

 

Mai sunt multe de povestit / aratat, despre server, insa va vom lasa si pe voi sa descoperiti acest server.

 

IP SERVER: RPG.WTGAME.RO sau 93.119.26.6

SITE: WWW.WTGAME.RO

 

FONDATOR: [RW]Robi

SCRIPTER: [RW]Robi

 

                        

 

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.