Tibirogamer Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 (edited) Salut SA-MP.RO!In acest moment eu incerc de cateva zile bune,sa gasesc un nume pentru comunitatea mea.Proiectul care vreau sa il fac va rula pe un GAMEMODE RPG,nu doresc deja un nume care are acel DOMENIU!Multumesc pentru ajutor! Edited May 11, 2016 by Tibirogamer Da no?:)
.Kr0niX[] Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 FantomaRPG,MotaRPG,HanRPG,LuckRPG,B0-ZONE,tantar,armasar RPG,DAY-Z[Day-zone],H1Z,
.Kr0niX[] Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 1 hour ago, Tibirogamer said: Multumesc...dar FantomaRPG?:)) Lipsa inspiratie, miam adus aminte de un nume pe care il ziceam la toti prieteni care deschideau servere de orice tip. FantomaCS, Fantomago,Fantomarpg,etc.
EddyDev Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 1 hour ago, .Kr0niX[] said: Lipsa inspiratie, miam adus aminte de un nume pe care il ziceam la toti prieteni care deschideau servere de orice tip. FantomaCS, Fantomago,Fantomarpg,etc. Imi vine sa vomit :))) Recomand un nume care sa nu detina game si rpg deoarece suna ciudat RPG.MARMOTARPG.RO sau RPG.RPGMARMOTA.RO
.Kr0niX[] Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 2 hours ago, EddyDev said: Imi vine sa vomit :))) Recomand un nume care sa nu detina game si rpg deoarece suna ciudat RPG.MARMOTARPG.RO sau RPG.RPGMARMOTA.RO NJ Dude eu am zis la caterinca dar tu.
kwnx Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 8 hours ago, .Kr0niX[] said: NJ Dude eu am zis la caterinca dar tu. Nu se face caterinca aici. Incetati cu topicurile de genul asta.
Recommended Posts