stefanel994 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Cum instalez si eu colored chat text asta http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=194885 versiunea 2 ? plz help
Guest PlayON Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Iei codu ala de acolo il pui pe unde apuci prin GM/FSadaugi asta inlocul la care il ai tu public OnPlayerText(playerid, text[]) { return SendPlayerMessageToAll(playerid, ColouredText(text)), 0; }
stefanel994 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 daca adaug aia la onplayer text imi da eroare pawno nu ma lasa sa il compilez.
Guest PlayON Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 daca adaug aia la onplayer text imi da eroare pawno nu ma lasa sa il compilez.Posteaza eroarea?
stefanel994 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 imi da cu don`t send explicami de la inceput cum instalez . ca inebunesc aici . am facut si include ptr pawno am pus in gamemode <include> si numele la fisier si tot nu imi merge.
Guest PlayON Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Doamne...Doar pune asta in OnPlayerTextSendPlayerMessageToAll(playerid, ColouredText(text)), 0;
shaun Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 nici mie nu imi merge am pus si zice argument type mismatch argument 2 SendPlayerMessageToAll(playerid, ColouredText(text)), 0;am pus si da eroare :| CHECK MY CHANNEL!http://www.youtube.com/user/amysoica
stefanel994 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 deja inebunesc.... vad ca nmn nu ma ajuta cum sa il instalez complet.... imi spui adauga ala in ala ce plm ....... bataie de joc.
Guest PlayON Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 deja inebunesc.... vad ca nmn nu ma ajuta cum sa il instalez complet.... imi spui adauga ala in ala ce plm ....... bataie de joc.Fa ce vrei i-o ti-am zis ce sa faci.Si scz nu era bun codu;Asta eSendPlayerMessageToAll(playerid, ColouredText(text));
stefanel994 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Fa ce vrei i-o ti-am zis ce sa faci.Si scz nu era bun codu;Asta eSendPlayerMessageToAll(playerid, ColouredText(text));si unde bag codu asta pretene?
shaun Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 in publicOnPlayerText dar imi da o eroare cand bag :public OnPlayerText(playerid, text[]) { SendPlayerMessageToAll(playerid, ColouredText(text)); return 1; } ERROR: error 035: argument type mismatch (argument 2) CHECK MY CHANNEL!http://www.youtube.com/user/amysoica
Guest PlayON Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 in publicOnPlayerText dar imi da o eroare cand bag :public OnPlayerText(playerid, text[]) { SendPlayerMessageToAll(playerid, ColouredText(text)); return 1; } ERROR: error 035: argument type mismatch (argument 2) Ma scuzati fratiilor dar io am dat doar copy paste de la topicul principal. Trebuia defapt SendClientMessageToAll( -1, ColouredText( text ) ); Problema era de la playerid deoarece SendClientMessageToAll nu are un parametru pentru player, functia transmite un mesaj la toti playerii conectati, deci evident nu este nevoie de paramul playerid, in schimb cere doar culoarea si mesajul.-1 = Culoarea alba.ColouredText( text ) = Ajuta la convertirea textului in culori.
stefanel994 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 vai de capu tau nici tu nu ai habar de ce spui mai bine spune ca nu stii si gata si nu o mai da in vrajeli ca fa asa ca nu e bun nush ce ca nush cum. dai tc si gata.
Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 27, 2011 Administrator Posted January 27, 2011 vai de capu tau nici tu nu ai habar de ce spui mai bine spune ca nu stii si gata si nu o mai da in vrajeli ca fa asa ca nu e bun nush ce ca nush cum. dai tc si gata.Cu toate ca iti raspunde, mai si comentezi aiurea. Ce ti-a zis e corect, numai ca tu ai vrea ca noi sa facem o magie si sa-ti reparam scriptul fara sa-l vedem, ceva de genu e la tine.dai tc si gata.Tu ai vrut. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
stefanel994
Cum instalez si eu colored chat text asta http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=194885 versiunea 2 ? plz help
13 answers to this question
Recommended Posts