Jump to content

Recommended Posts

Posted

Are rost sa ma apuc de un gamemode asemanator bugged foarte vechi si sa il fac?

Adica sa ii rezolv bug-uri, sa adaug/schimb/rescriu sisteme? Avand in vedere ca am mai invatat scripting ar iesi ceva frumos. Probabil am sa-l fac public dupa ce il termin.

Nu vreau sa veniti cu critici.. vreau sa invat scripting pe un gamemode si nu stiu pe care, in principal vreau ceva bugged.

Posted

Dupa mine, nu are rost .. sa iti explic de ce... chiar daca ai incerca si ai sta sa ii rezolvi un bug, apare altul ... eu iti recomand sa incepi de la new.pwn, acum faci ce vrei, eu doar ti-am dat un sfat, succes ! ;)

Posted
10 hours ago, M3TrickZz said:

Dupa mine, nu are rost .. sa iti explic de ce... chiar daca ai incerca si ai sta sa ii rezolvi un bug, apare altul ... eu iti recomand sa incepi de la new.pwn, acum faci ce vrei, eu doar ti-am dat un sfat, succes ! ;)

Probabil asta am sa fac, dar o sa-mi fie greu, insa invat mai multe, multumesc de sfat.

Posted
Acum 11 minute, cosmyN[] a spus:

Probabil asta am sa fac, dar o sa-mi fie greu, insa invat mai multe, multumesc de sfat.

Da, stiu ca o sa iti fie mai greu,dar cu ocazia asta inveti mai multe, succes! ????

Posted
10 hours ago, M3TrickZz said:

Da, stiu ca o sa iti fie mai greu,dar cu ocazia asta inveti mai multe, succes! ????

Multumesc, oricum il voi face public dupa ce il voi termina, desi voi lucra mult la el..

Posted (edited)
Acum 1 minut, cosmyN[] a spus:

Multumesc, oricum il voi face public dupa ce il voi termina, desi voi lucra mult la el..

Nu face prostia asta, tine-l pentru tine..????

Edited by M3TrickZz