Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Poze: http://imgur.com/a/5KRdt
Ofer demo + cont pe server de teste daca e nevoie.
Pretul il discutam in pm.
Nu e reclama, (scaredzone.ro) nu exista.

Edited by keNN.
Posted

Nu inteleg de ce tot dai up de vreme ce topicul tau e primul deja.

242086.png

Posted
22 minutes ago, NEGATiWE. said:

Este reinforce edit pun pariu

Nu e rif. Cred ca e ucp bugged de pe net schimbat design și făcut pentru baza bigzone.

Posted

Nu stiu, seamana putin cu rif si cu unnic.Oricum, spor la vanzare. In legatura cu pm-urile, nu sunt interesat.

Posted
13 hours ago, nicusor7 said:

ai skype dau eu  skype constantinescu.nicolea

Da-mi PM.

11 hours ago, NEGATiWE. said:

Este reinforce edit pun pariu

Nu e panel R.I.F

Posted

Nu te obosi cu asta cu nicoleta, are probleme de vorbire (balbait), am stat 2 ore dupa curu lui sa ii arat gm & panel si el in final cica 'da da bun bun la gamemode, eu vorbit maine cu 'mojo' el avut bani nu eu' 

Posted (edited)

acest panel il am si eu e fostu panel folosit de unnic nu are complaint nu are reclamatie e un panel simplus 

Edited by MojoTerr
Posted (edited)
13 hours ago, MojoTerr said:

acest panel il am si eu e fostu panel folosit de unnic nu are complaint nu are reclamatie e un panel simplus 

Te invit sa-l configurezi tu.
Si are complaints.
Apropo,complaints = reclmatii,mai documenteaza-te

Edited by keNN.
Posted

Daca nu are vulnerabilitatii il cumpar.

Posted

Cautati pe net "download panel unnic". Ala e panel unnic, nu e facut de el.

Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif