Daedric-Fox Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 (edited) Close Edited April 11, 2016 by DaEdRiC-FoX 1 ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Wild Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Adica pe scurt vreu sa faci un server cu toate ideile noastre nu?
Daedric-Fox Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Just now, Wild said: Adica pe scurt vreu sa faci un server cu toate ideile noastre nu? Voi veniti cu ideile eu cu partea de scripting si apoi deschidem server sau il punem pe internet. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Wild Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Chiar acum, DaEdRiC-FoX a spus: Voi veniti cu ideile eu cu partea de scripting si apoi deschidem server sau il punem pe internet. Mda..add vlx.wild sa vorbim.Partea cu facutul si pusul pe net nu e o idee asa buna ...lucrezi asa de aiurea?
Daedric-Fox Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 (edited) Just now, Wild said: Mda..add vlx.wild sa vorbim.Partea cu facutul si pusul pe net nu e o idee asa buna ...lucrezi asa de aiurea? lucrez din placere si oricum doar eu nu voi deschide server niciodata, si cum parteneri calumea nu se gasesc internetul e singura varianta. Edited April 10, 2016 by DaEdRiC-FoX 1 ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Recommended Posts